Fiabilitat en un exigent partit
Fiabilitat en un exigent partit

Marcelino augura un xoc “molt difícil” davant el Sevilla i assegura que l’equip haurà de ser ferm en defensa

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha assegurat que espera un partit molt exigent este diumenge davant el Sevilla FC en l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán (18.30 hores). “Espere un partit molt difícil perquè el Sevilla en el seu camp hi ha vegades que et sotmet. És un equip que juga moltíssim en camp contrari, arriba a l’àrea, fica molts gols en centres laterals i pressiona a la pèrdua. Ens exigirà defensar i atacar molt bé i un nivell d’intensitat molt alt. És un equip poderós físicament. Les dades diuen que els penalitza no tindre un percentatge d’eficàcia alt. Hem d’igualar la seua intensitat i oferir la nostra creativitat. Si estem fluids amb pilota podem generar-los problemes perquè pressionen molt alt”, va comentar.

Per a Marcelino, la fiabilitat defensiva serà clau després d’acumular tres victòries consecutives: “Estic molt satisfet i agraït de com està entrenant i competint l’equip. Cert és que ens falta continuïtat, però amb tants partits li falta a la majoria dels equips. El dijous juguem 65 minuts com volíem i 25 com no hem de fer. Ara mateix acusem els colps. Vam cometre un penal i un segon gol que deguérem evitar. Els fantasmes sorgeixen quan la dinàmica de resultats no ha sigut positiva. Ara tenim resultats, però una millora en unes facetes del joc ens donarà major seguretat. Estem en el procés i crec que l’aconseguirem. La nostra millora passarà per una millora de la fiabilitat defensiva”.

El tècnic asturià espera que l’equip mantinga la bona ratxa de resultats davant un equip acostumat a esta en la zona noble de la classificació: “Ens enfrontarem dos equips acostumats a lluitar en la part alta de la taula, però amb dinàmiques complexes esta temporada. Juguem fora. Portem una dinàmica bona de resultats i esperem mantindre-la, però sabem què implica el Sevilla com a equip i més en el seu camp. En qualsevol moment poden guanyar a qualsevol. Tant de bo la seua reacció no es produïsca en este partit”.

Finalment, Marcelino no va voler excusar-se en el poc temps de recuperació que tindrà l’equip després de superar al Panthinaikos dijous passat a la nit: “Sabem que en jugar l’Europa League, el pròxim partit sempre serà diumenge. Cal adaptar-se al que ens dicta la competició i tindre el màxim de jugadors disponibles des del punt de vista físic i mental, acceptant el partit com un repte difícil”.

Compartir.