skip to content
Ferran torna a somriure
Ferran torna a somriure

El jove de Vilafranca, víctima del vandalisme per la seua afició al Villarreal, viu un dia inoblidable durant el partit davant el Barça

Ferran va gaudir un dels dies més feliços de la seua vida. Aquest jove apassionat del Villarreal va tindre l’oportunitat de viure una experiència única en el partit davant l’FC Barcelona. El que per a ell hauria sigut un somni es va convertir en realitat després de patir vandalisme en plenes festes del seu poble, tal com va informar El Periódico Mediterráneo el passat 13 d’agost.

Convidat pel club, el xicotet seguidor groguet de Vilafranca va ser un protagonista més saltant al camp amb l’equip titular del Villarreal. Va poder gaudir del partit i després va conéixer als seus ídols, tenint l’oportunitat de fotografiar-se i aconseguir les signatures dels cracks grocs.

Tantes alegries potser serveixen per a oblidar el mal glop que va viure fa tan sols unes setmanes quan va ser víctima d’un despietat acte de vandalisme. El xicotet de tan sols 10 anys ha sigut enguany un dels representants festius del seu poble, Vilafranca, i el que havia de ser una experiència emocionant i inoblidable es va convertir en un malson.

Com a homenatge pel seu paper de representant festiu de la localitat, se li va preparar un arc de festes, confeccionat en fusta de marqueteria i decorat amb motius totalment groguets, obra de l’artista Vero Tena. Un regal molt especial i que va il·lusionar al jove seguidor del Villarreal. L’alegria en rebre el seu reconeixement va ser proporcional a l’enorme tristesa que va sentir quan, un dia en plenes festes del seu poble, va començar el dia i s’ho va trobar fet miques. La il·lusió d’un xiquet trencada en trossos.

Aquesta injusta situació no li va anar indiferent al Villarreal, que, quan aquesta història va arribar al club, li va convidar a viure un dia únic davant un rival d’excepció com l’FC Barcelona. Un xicotet detall per a pal·liar el seu disgust i recompensar el seu amor incondicional pel Submarí, que llueix amb molt d’orgull cada dia de la seua vida.

Endavant Ferran!

Compartir.