skip to content
El Juvenil B-Elche B, en directe!
El Juvenil B-Elche B, en directe!

Villarreal TV t’oferix la trobada del Juvenil B del Villarreal este diumenge a les 12.00 hores

Villarreal TV retransmetrà este diumenge a les 12.00 hores el partit entre el Juvenil B del Villarreal i el Juvenil B de l’Elche, corresponent a la jornada 33 del Grup 8 de la Lliga Nacional Juvenil, que serà la penúltima del campionat. El partit es disputarà en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Els aficionats groguets podran gaudir des de casa de les joves promeses de la Pedrera Grogueta. La retransmissió, que comptarà amb els comentaris dels reporters de Vila-real TV, començarà deu minuts abans amb la millor prèvia del partit. El dol es podrà seguir en directe a través de la web oficial del club, així com des dels perfils oficials del Vila-real CF en X, Facebook, Instagram, YouTube i Twitch.

Trobada decisiva per a la consecució del campionat

Els de Saúl Fernández, actualment tercers en la taula amb 60 punts, intentaran véncer a l’Elche per a recuperar el primer lloc en la classificació, esperant que el Valencia B, primer amb un punt de distància, i Levante B, segon empatat a punts amb el Villarreal, punxen en les seues respectives trobades. Per a això, hauran de véncer a l’Elx B, que ocupa la sexta plaça de la taula classificatòria amb 51 punts i que buscarà la victòria per a acabar la temporada entre els quatre primers.

Compartir.