skip to content
Fer un pas endavant en el Stage Front Stadium
Fer un pas endavant en el Stage Front Stadium

El Villarreal B s’enfronta aquest dissabte al RCD Espanyol (18.30h) en el Stage Front

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a un dels partits més exigents de la temporada, la visita al RCD Espanyol en l’Stage Front Stadium, que tindrà lloc este dissabte 20 de gener a les 18.30 hores.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Baixes

“Les baixes són Víctor Moreno, Ortega i Hugo. I els jugadors que van amb primer equip. Esta vesprada entrenen amb ells Carlos Romero i Lekovic. Entenc que es quedaran”

Cartagena

“En el futbol t’has de refer cada setmana. O de la derrota o de la victòria, si no et tornen a donar. Estem un poc expectants per a veure com podem fer que els xics plasmen en el camp futbol professional. Vam fer una part molt bona i una segona molt dolenta, encara que hi ha molt ventajismo en el futbol perquè el primer gol és de penal i el segon en pròpia porta. Continuem confiant en ells, però els diem que no cal donar tant als contraris”.

Partit d’alta exigència

“Qualsevol pot guanyar a qualsevol perquè són xicotets detalls i hi ha molt bons equips, però l’Espanyol és un acabat de descendir, té una plantilla brutal i jugar a casa és un plus perquè tenen una afició que dona molt. No serà fàcil, però intentarem competir. Hem de millorar la nostra versió i que ells no tinguen un bon dia perquè a la seua casa tenen molt bons números”.

Mala ratxa del rival

“En esta categoria li pot passar a qualsevol equip. Hi ha molts equips que encadenen partits sense puntuar perquè, com tingues la mala sort no no puntuar a casa, després fora és molt difícil. Mira els números que tenen quasi tots de partits guanyats fora i la quantitat d’equips que hi ha amb possibilitats de pujar directes. Hem de millorar en el camí. Els xics treballen molt bé i ara han de fer un pas avant. Ja hem gastat el comodí que són joves, però la meua confiança en ells és total i l’exigència també. Si no fas un partit brutal en el camp de l’Espanyol et poden pintar la cara”.

Recuperar la bona imatge

“Hem tret molt bons resultats. Li hem agafat el puntet en els últims partits en La Ceràmica. A casa estem bé, però hem d’arreglar això de fora sabent que hi ha molta dificultat. Hem de donar una miqueta més de nivell. Estem treballant moltíssim en les nostres debilitats i els xics han de plasmar-ho en el camp perquè hi ha equips de molta entitat”.

Claus

“Ficar un gol més que el contrari perquè després passa la meitat de la meitat del que nosaltres pretenem en el pla de partit. Donar la nostra millor versió i intentar que l’Espanyol no la tinga, ser molt forts en l’aspecte defensiu perquè només cal veure els gols que porten Pere Milla, Braithwaite i Puado”.

Per a veure la roda de premsa completa punxa en el vídeo:

Compartir.