Niño i Yeremy es clasifiquen per a ‘semis’ amb Espanya S-21
||||

La ‘Rojita’ venç a Croàcia (2-1) en els quarts de final i s’enfrontarà a Portugal a la següent ronda de l’Europeu Sub-21

La Selecció Espanyola Sub-21 es va classificar per a les semifinals de l’Europeu en derrotar a Croàcia (2-1) en quarts de final. La ‘Rojita’ va baixar al seu rival després d’arribar a la pròrroga, gràcies a un doblet de Javi Puado. El combinat nacional s’enfrontarà a Portugal en l’encontre de semifinals aquest dijous a les 18.00 hores.

Els grocs Fer Niño i Yeremy Pino van participar en la treballa victòria del combinat nacional. El davanter gadità va ser titular i va disputar 57 minuts, mentre que l’hàbil extrem canari va ingressar en el terreny de joc en el minut 83 i va jugar, a més, la pròrroga del partit celebrat en Maribor (Eslovènia).