skip to content
“Estic content amb el treball de l’equip”
“Estic content amb el treball de l’equip”

Quique Setién ha assegurat que l’aturada ha servit per a millorar certs aspectes en el grup

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El Submarí juga dos amistosos aquesta setmana davant Aston Villa (dijous, 21.00 hores) i Napoli (dissabte, 20.30 hores) i l’entrenador càntabre ha aprofitat la seua compareixença per a analitzar la situació actual de la plantilla. Aquestes han sigut les declaracions més destacades de l’entrenador de Santander:

Situació de l’equip

“Aquest temps ens ha vingut molt bé i els partits que estem jugant encara més perquè, independentment del resultat, el que ens interessa és adquirir modificacions i conceptes que ara estem integrant en la dinàmica de l’equip. Estem treballant i tractant d’entendre i coordinar certs moviments que ens permeten ser més eficaços”.

Millores en alguns aspectes

“Des del primer partit fins ara hem millorat moltes coses, unes altres les hem mantingudes i en unes altres ens costa ser més constants durant els 90 minuts. El rival és un factor important i hem tingut rivals que ens han compromés molt. L’important és que les coses que intentem proposar es vagen veient cada vegada més i millor sobre el terreny de joc”.

Partit davant l’Aston Villa

“Per a mi el partit no té cap morbositat més enllà de la importància que té per a nosaltres. És un partit que ens vindrà molt bé i que serà exigent, com els dos anteriors. Aquests són amistosos que ens preparen bé perquè ens traslladen a una situació real en la qual ens podrem trobar en partits com el de Guijuelo, Valencia o Madrid”.

Satisfet amb el treball de l’equip

“Estic content amb el treball de l’equip. És cert que encara hem de millorar certs aspectes si volem estar a dalt. Estic satisfet amb l’actitud i implicació dels jugadors i això és una cosa molt important perquè sempre he sigut de la creença que, si millores als futbolistes de manera individual, millores el rendiment de l’equip automàticament”.

Gerard Moreno

“És un futbolista que interpreta molt bé la seua posició. Pot jugar de 9 referència, però és un futbolista molt intel·ligent que sap quan estar en diverses zones del camp. L’important és que els seus moviments els interpreten els seus companys per a aprofitar els espais que genera. Li veig en qualsevol posició que vaja a jugar”.

Compartir.