Placeholder canvas
“És un partit per a tindre personalitat i ser optimista”
“És un partit per a tindre personalitat i ser optimista”
||||||

Emery ha subratllat la necessitat de ser competitius davant un FC Barcelona exigent i perillós (dijous, 21.00 hores)

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant l’FC Barcelona, que es disputarà aquest dijous, a les 21.00 hores, al Camp Nou.

Les respostes més destacades del tècnic d’Hondarribia durant la compareixença són les següents:

Absències i condicionants

“Tenim jugadors que van ser baixa davant Osasuna i arriben justos al partit. Veurem si podem comptar amb Capoue, Lo Celso i Mojica. Foyth i Gerard estan més a prop en els seus processos de recuperació, però no estaran per al partit. Coquelin és baixa segura per lesió muscular. És possible la incorporació novament de Kiko Femenía”.

Un triomf en l’última visita

“Venim d’aconseguir una victòria la temporada passada, en un context totalment diferent. Era l’última jornada de LaLiga, ens jugàvem l’objectiu europeu i vam donar un bon nivell. Ara, ells venen de perdre el clàssic. Arriben ferits i seran encara més temibles”.

Personalitat i optimisme

“El partit es pot veure de dues formes. La pessimista, en la qual la capacitat del FC Barcelona es pose de manifest i encara que faces un bon partit siga difícil aconseguir alguna cosa. O podem enfocar-ho en el gran repte que suposa jugar davant l’FC Barcelona, traure tota la teua personalitat i estar per damunt de les qualitats que puguen mostrar ells i afrontar-lo amb l’optimisme de gaudir del partit i anar pel resultat”.

Mostrar la millor versió

“Hem de trobar la nostra millor versió, aprendre el que no fem bé i aplicar-ho a partir d’ara. En el nostre últim partit fora a Sant Sebastià no vam fer un bon partit. Va ser una decepció, però vam tindre una bona reacció davant Osasuna tant a nivell competitiu com a nivell de personalitat”.

Competitivitat, caràcter i possessió

“Hem de competir bé, tindre caràcter i personalitat i la pilota. Hem de guanyar partits per a anar per la seua porteria. Ens buscaran en un contra un per bandes, tenen a Lewandowski que és un golejador nat. Tenim una bona experiència de la temporada passada, però demà serà un repte grandíssim”.

Reptes durs per a continuar creixent

“Em motiva fer un gran partit davant FC Barcelona per veure com ens podria situar en la classificació. Estem amb la possibilitat d’obtindre una victòria que ens pot donar una gran motivació i això és molt positiu. Davant volem reptes bonics, difícils, perquè així ens portaran més lluny”.

Compartir.