skip to content
Marcelino: “Ha sigut el nostre millor partit en defensa”
Marcelino: “Ha sigut el nostre millor partit en defensa”

El tècnic destaca el treball i la capacitat de sacrifici dels seus en el triomf davant el Girona

L’entrenador del Villarreal va analitzar l’heroic triomf dels grocs en la seua visita a Montilivi, on es van convertir en el segon equip que aconsegueix guanyar al Girona a casa després del Real Madrid (0-1). Durant la seua compareixença, l’asturià va destacar la gran tasca defensiva dels seus i la bona dinàmica de l’equip en aquest segona volta.

Enhorabona pel gran desplegament defensiu

“Estic molt content amb la victòria perquè aquest camp és molt difícil i abans de nosaltres ací només havia guanyat el Real Madrid. Cal donar-li l’enhorabona als futbolistes pel treball i la demostració que van fer com a equip. Estic també molt satisfet del treball defensiu que hem fet, defensant molt bé els centres laterals i en l’àrea. Dels partits que he dirigit, potser ha sigut el millor a nivell defensiu”.

L’equip lluitarà fins a la fi

“La nostra segona volta és boníssima. Caminarem fregant la Champions, però veníem de molt arrere. Seguirem a veure fins a on arribem i quedarem el més amunt possible. Cert és que els equips que ens precedeixen en la taula són bons i han tingut la regularitat que nosaltres no hem tingut”.

Un rival temible a casa

“Del que no estic tan content és que, a partir del minut 20, vam tindre moltes pèrdues i ens va costar generar futbol. La gran faena defensiva compensa l’altre, però també cal recordar el temible que és el Girona a casa. Perquè ens fem una idea, aquesta temporada a casa ha marcat en tots els partits llevat de dos i en deu d’eixos partits ha anotat tres gols o més”.

Compte amb les pèrdues i més possessió

“Hem començat molt bé en els primers 20 minuts i després, la meua impressió és des d’ací perdíem la pilota molt ràpida. A mi no m’agrada defensar tan baix com hui, però és que el Girona també t’obliga a això. M’hauria agradat generar més perill en les eixides i tindre una mica més de possessió”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Marcelino García en el següent enllaç:

Compartir.