Enorme, Sheila (2-2)!

El conjunt groc aconsegueix un treballat empat davant el Levante Las Planas

El Villarreal Femení es va a les vacances de Nadal amb els deures fets. El conjunt dirigit per Sara Monforte ha aconseguit sumar un total de 4 dels últims 9 punts disputats després de la victòria davant el Alhama CF ElPozo (0-1) i aquest últim empat davant el Levante Las Planas (2-2) amb un doblet de Sheila Guijarro.

El conjunt groc es va trobar amb un partit molt físic i travat des del xiulet inicial. Les jugadores del Villarreal Femení, malgrat les dificultats, van tindre la primera ocasió de gol en el minut cinc, quan Irene Miguélez li donava un gran passe a Belén, però la pilota va acabar eixint pel fons. Amb el pas dels minuts, el Levante Las Planas va anar creant més perill. De fet, Elena Julve va encapçalar un parell de bones transicions per la banda dreta, encara que van estar ben resoltes per Elena de Toro.

Corria el minut 42 quan Esther derrocava a Belén dins de l’àrea i Sheila marcava el primer tant del partit des del punt de penal. Ja en el descompte de la primera part, el Villarreal Femení es quedava amb una jugadora menys, ja que la col·legiada va mostrar la segona targeta groga a Claudia Iglesias. D’aquesta manera, les groguetes s’anaven al vestuari amb un gol d’avantatge, però amb una jugadora menys.

En la segona part van augmentar els problemes per a les groguetes. L’àrbitra va expulsar a Sara Monforte just a l’inici i, poc després, en el minut 58, el Levante Las Planas aconseguia igualar el partit. Elena de Toro va impactar contra Esther Martín en una acció un contra un, quedant-se la pilota morta en l’àrea i Irina el va enviar al fons de la xarxa (1-1). Les catalanes es van avançar ja en el minut 74 quan Esther Martín va marcar de lliure directe. El partit es complicava per a les groguetes, però aquestes no van baixar els braços en cap moment. Així, ja en el 89, Yeni centrava una pilota que Sheila manava al fons de la xarxa d’una cabotada per a posar en taules el partit (2-2) i sumar un treballat punt.

El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent a la Jornada 14 de la Finetwork Liga F, tindrà lloc dissabte que ve 7 de gener de 2023, a partir de les 12.00 hores, davant el Levante UD a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Fitxa tècnica:

Levante Las Planas: Doris (m. 46, María Pi); Nuria Garrote (m. 83, Berta Bou), Sille, Júlia Mora, Esther Martín; Yas, Rita (m. 79, Rita), Laura Martínez (m. 59, Natalie Muth); E. Julve, Pilar Garrote (m. 46, Carter), Irina.

Villarreal Femení: Elena de Toro; Giménez, Lara Mara, I. Miguélez, F. Lara; Kanteh (m. 46, Soldevila), Claudia I., Ainoa (m. 83, Estefa), M. Llompart (m. 59, Cienfu); Belén (m. 65, Nerea), Sheila.

Gols: 0-1. Min. 42: Sheila. 1-1. Min. 58: Irina. 2-1. Min. 74: Esther. 2-2. Min. 89: Sheila.

Àrbitre: Elisabeth Calvo. Va amonestar amb targeta groga a les jugadores locals Nuria Garrot i Esther Martín. A més, va mostrar cartolina groga a les jugadores visitants Sheila Guijarro, María Llompart i Cienfu. També va expulsar per doble groga a Claudia Iglesias i amb roja directa a l’entrenadora Sara Monforte.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 13 de la Finetwork Liga F entre el Levante Las Planas i el Villarreal Femení, celebrat en el Municipal de Las Planas.