Els internacionals completen els seus compromisos internacionals

Els set jugadors groguets convocats amb les seues seleccions ja posen rumb a Vila-real

Álex Baena, Yeremy Pino, Ben Brereton, Juan Foyth, Aïssa Mandi, Iker Álvarez i Ilias Akhomach ja han jugat amb les seues seleccions els dos partits programats per a la present finestra de compromisos internacionals.

Els joves internacionals espanyols del Villarreal, Álex Baena i Yeremy Pino, van contribuir al triomf de la Selecció Espanyola enfront de Xipre (6-0) eixint des de la banqueta. El d’Almeria va signar el seu debut oficial amb el combinat nacional de la millor forma possible: marcant gol res més ingressar al rectangle de joc.

Ben Brereton també va ser protagonista en el partit que enfrontava a Xile davant Colòmbia (0-0). L’atacant groguet va jugar de titular i, encara que no va aconseguir veure porteria, va disputar 76 minuts. Per part seua, l’argentí Juan Foyth no va tindre minuts en la victòria del seu combinat nacional enfront de Bolívia (0-3).

L’algerià Aïssa Mandi va assaborir el triomf en l’amistós davant el Senegal (0-1), mentre que Iker Álvarez no va poder impedir la derrota de la Selecció d’Andorra en el partit classificatori de l’Euro davant Suïssa (3-0).

Finalment, Ilias Akhomach va guiar a la Selecció Espanyola Sub-21 en el seu triomf davant Escòcia. El davanter català va jugar els 90 minuts.

Els resultats dels partits internacionals d’aquesta setmana són els següents (horari peninsular espanyol):

Álex Baena i Yeremy Pino (Selecció Espanyola)

• Georgia-Espanya: 1-7
  • Espanya-Xipre: 6-0