skip to content
Els Infantils i l’EDI s’ho passen en gran al cinema
Els Infantils i l’EDI s’ho passen en gran al cinema

Los Cines Sucre acogen una jornada de Endavant Igualtat entre tres equipos del Villarreal

Una jornada de cinema. Així va ser el divertit partit que van tindre diversos equips del Villarreal CF als Cines Sucre de Vila-real gràcies al projecte Endavant. L’Infantil A, l’Infantil Roda i el conjunt EDI van assistir a les sales de cinepara compartir una altra estona junts en el marc de la branca Endavant Igualtat del programa de Responsabilitat Social Corporativa de l’entitat groga.

“Hem vingut a veure una pel·lícula i a fer un berenar que estarà molt xulo. Ells es divertixen i nosaltres també”, explicava el jugador malagueny de l’Infantil A Jairo Trujillo mentre demanava unes roses per a veure la pel·lícula juntament amb els seus homòlegs groguets. “Interactuem amb ells mantenint converses i, com a ells els fa il·lusió, a nosaltres també”, afegia el borrianenc Gael Palomar, l’estrela de l’última LaLiga FC Futures en Maspalomas el mes de desembre passat, que milita en l’Infantil Roda esta temporada.

I és que estes trobades, tal com subratllava el jugador de l’EDI Eduardo Hernández, “són molt divertits i, sobretot, perquè coneguem gent nova i fem amistats”. Edu, que assegurava estar “contentíssim” de poder participar en esta jornada, al·legava que són “tots amics”, i que “encara que estiguem en equips totalment diferents hi ha respecte i companyonia”.

La trobada als Cines Sucre no era el primer d’esta temporada de l’equip EDI amb els Infantils de primer i segon any, sinó que ja es coneixien d’activitats anteriors. “Al principi, ens vam conéixer i vam fer un parell de jocs. Ja tenim confiança i estem il·lusionats d’estar una altra vegada amb ells”, recordava Jairo, que, amb molta maduresa, va manifestar que “també hem de conéixer la realitat i el que senten ells quan estan amb nosaltres”.

Gràcies a Endavant Igualtat, ja s’ha creat una amistat entre gent de diferents edats i equips, que compartixen lloc de treball i diversió a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. “A la Ciutat Esportiva, sempre ens saludem quan ens veiem per la confiança que hem agafat”, argumentava la jove promesa andalusa.

Endavant, un projecte necessari

En el marc d’Endavant Igualtat, els jugadors dels diferents equips de la Cantera Grogueta conviuen amb fundacions i associacions de la província durant una temporada. En este cas, els Infantils no el fan amb una entitat externa, sinó amb l’equip EDI del Submarí, amb el qual continuen aprenent mentre es divertixen.

“Podem aprendre moltes coses del projecte Endavant. Com són ells, com som nosaltres i divertir-nos junts”, explicava Gael. “Pense, sincerament, que el projecte Endavant és molt positiu per les amistats que fem i poque ens divertim, que és el més important de tot”, afegia, Edu.

La resta d’equips i associacions d’esta temporada són els següents:

  • Síndrome de Down Castellón – Villarreal B
  • AFA Castellón – Villarreal Femení
  • Centro de Rehabilitación e Integración Social La Vall – Villarreal C
  • ASPROPACE – Juvenil A
  • CAU – Juvenil B
  • Fundación Iniciativa Solidaria Ángel Tomás – Femení B i Juvenil Roda
  • Residencia de la tercera edad Virgen de Gracia – Cadet A
  • Residencia de acogida Plana Baixa – Cadet Roda
  • Centro de Desarrollo Infantil y Atención Temprana María de Luna – Aleví A i Aleví Roda
Compartir.