skip to content
El Villarreal torna a l’Europa League
El Villarreal torna a l’Europa League

El club groc conclourà LaLiga en cinquena posició i tornarà a la segona competició continental, que va guanyar en 2021

El Villarreal CF serà equip d’UEFA Europa League la pròxima temporada 2023/24. Mancant una jornada perquè concloga el campionat de lliga, el Submarí ha aconseguit l’objectiu europeu, en assegurar la cinquena posició en LaLiga.

El conjunt groc tornarà a disputar la segona competició continental, que tan bon record li porta als groguets després de la seua última i brillant experiència en aquest torneig: la consecució d’aquest trofeu al maig de 2021.

El Vila-real ha jugat un total de 127 partits en la UEFA Europa League: 91 en el nou format i 36 en l’anterior, conegut amb la Copa de la UEFA. En total, el balanç de partits és de 73 victòries, 30 empats i 24 derrotes. Bruno Soriano és el futbolista amb més partits en aquesta competició (55 encontres) i Giuseppe Rossi, el màxim golejador (16 gols). De l’actual plantilla, els segueix de prop Manu Trigueros, amb 53 partits, i Gerard Moreno, amb 15 gols.

El Villarreal, un clàssic d’Europa

El Villarreal CF torna a classificar-se a competicions europees per quarta temporada consecutiva. Ja seran 19 (17 sense comptar la Copa Intertoto), les campanyes que el Submarí haurà jugat competició europea de les 24 que haurà militat (comptant la pròxima) en la màxima categoria del futbol espanyol.

Compartir.