El Villarreal presenta els campus i tornejos de la campanya 23/24
El Villarreal presenta els campus i tornejos de la campanya 23/24

Els aficionats poden consultar el calendari de competicions i esdeveniments impulsats pel club

El Villarreal CF ha presentat els campus i tornejos oficials que celebrarà durant la temporada 2023/24. El calendari d’esdeveniments esportius impulsats pel club està marcat per l’organització de dues noves edicions de les prestigioses Villarreal Yellow Cup Easter i Villarreal Yellow Cup Summer. Aquests certàmens vindran acompanyats, un any més, per la creació de la Selecció Campus Villarreal CF i per la celebració dels campus oficials que organitza el club groc al llarg del curs.

El calendari de campus i tornejos del Villarreal CF per a la temporada 23/24 és el següent:

Villarreal Yellow Cup Easter (28 al 31 de març)

És una competició internacional de futbol base organitzada pel Villarreal CF. Té lloc durant la Setmana Santa, amb la celebració dels seus partits en instal·lacions de primer nivell com la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica o també la CEM Pau Francisco Torres de Vila-real.

El cartell del torneig sempre inclou combinats de primer nivell europeu, així com esquadres procedents de tots els racons del món. Per si no fos prou, a més de l’espectacle esportiu, els participants gaudeixen del clima mediterrani i de la meravellosa zona turística de Benicàssim, on s’allotgen els conjunts en lliça.

Com a colofó, se celebrarà una gran festa del torneig en l’Estadio de la Cerámica. Els participants també tindran l’oportunitat de realitzar un exclusiu tour al camp groc.

  • Villarreal Yellow Cup Summer (27 al 30 de juny)

Igual que l’Easter, és un torneig internacional de futbol base impulsat pel Villarreal CF. Es juga a l’estiu amb l’Estadio de la Cerámica com a seu principal, encara que també es disputen partits en altres instal·lacions d’elit com la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica i la CEM Pau Francisco Torres de Vila-real.

Equips de tot el món i grans esquadres europees es donen cita a Vila-real per a disputar un dels tornejos més importants del futbol base nacional.

  • Selecció Campus Villarreal CF (26 al 30 de juny)

El Villarreal brinda als participants dels seus campus oficials i als antics participants de selecció l’oportunitat de formar part de la Selecció Campus Villarreal CF i competir així en el prestigiós torneig Villarreal Yellow Cup Summer, enfrontant-se a alguns dels millors equips del panorama nacional i continental.

  • Campus del Villarreal CF

Al llarg de la temporada, el Villarreal celebra diversos campus oficials per a fomentar el talent i millorar les habilitats futbolístiques dels joves talents que somien amb gaudir del futbol de la mà del Submarí.

Per a la present campanya, estan previstos els següents campus:

  • Campus Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

Edicions en nadal i pasqua (dates exactes per confirmar). Aquest esdeveniment està dirigit per a xiquets i xiquetes de 4 a 17 anys de la província de Castelló i voltants. Es duu a terme amb dobles sessions de futbol matinal sota la metodologia del club i la direcció dels tècnics del Villarreal CF.

  • Campus Estadio de la Cerámica

Edició exclusiva a l’estiu. Aquest esdeveniment està dirigit per a xiquets i xiquetes de 4 a 17 anys de la província de Castelló i voltants. Es duu a terme en l’impressionant feu groguet amb dobles sessions de futbol matinal sota la metodologia del club i la direcció dels tècnics del Villarreal CF.

  • Campus PRO Villarreal CF

Edicions estivals. Se celebraran durant el mes de juliol en diferents dates. Aquesta activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 17 anys. A diferència del campus anterior, aquest esdeveniment brinda l’oportunitat única de poder viure en primera persona una estada setmanal interna a l’estiu, en la qual participen jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional.

Nous perfils oficials de Campus i Tornejos

Amb el començament de la nova i il·lusionant temporada, el Villarreal CF ha renovat la seua imatge de Campus i Tornejos, actualitzant a més els seus comptes oficials en xarxes socials. Per a estar a l’última dels campus i tornejos oficials del Villarreal, pots seguir el perfil de @campusvtorneos en Twitter, Facebook, Instagram i Tiktok.

Compartir.