skip to content
El Villarreal impulsa els V Jocs Castellonencs
El Villarreal impulsa els V Jocs Castellonencs

El club col·labora amb esta original competició provincial per a majors a través d’Endavant Província

El Villarreal CF col·labora amb els V Jocs Castellonencs, una competició poliesportiva i recreativa per a adults majors de la nostra província, que recorre fins a 23 municipis de la província de Castelló.

Almenara, Alcalá de Xivert, Borriana, la Vall d’Uixó, L’Alcora, Artana, Alqueries, Torreblanca, Les Useres, Vinaròs, Almassora, Castelló, Montanejos, Montán, Cirat, Arañuel, Cortes de Arenoso, Puebla de Arenoso, Morella, Vilafamés, Benicarló, Betxí i Vila-real són les seus d’este original certamen, que esta temporada impulsa el Villarreal CF.

El club emmarca la col·laboració en la iniciativa d’Endavant Província, integrada en el projecte de sostenibilitat i RSC, amb la qual pretén promocionar el turisme en els municipis de Castelló, buscant impulsar l’activitat econòmica i cultural de la província.

Els Jocs Castellonencs tenen com a fi generar un espai d’amistat, integració, socialització, aprenentatge i diversió en una sana competició esportiva, cultural i a través dels jocs tradicionals i que brinda l’oportunitat de millorar de la qualitat de vida, la salut física i emocional dels majors.

Esta divertida competició es vertebra en dos grans àrees: una esportiva que consta de cinc disciplines (pentatló adaptat, petanca, senderisme, pàdel i coreografia) i una altra de jocs tradicionals, que inclou guiñote, tir al pot, dominó i cant.

Compartir.