El Villarreal Femení cau lluitant fins al final (2-1)

El conjunt groc no va poder sobreposar-se al Real Madrid pese al matiner gol de Paola Soldevila

El Villarreal Femení va caure derrotat davant el Real Madrid CF, actual segon classificat de la Finetwork Liga F, en un partit molt igualat durant els 90 minuts. Les grogues van mossegar primer amb un gol de Paola Soldevila, però un doblet de Weir va frustrar la sorpresa en l’Alfredo Di Stéfano.

El Villarreal Femení va plantejar un partit molt seriós des del xiulet inicial. De fet, una fèrria i combativa línia defensiva va impedir que el conjunt blanc atacara amb comoditat. De fet, el primer colp sobre la taula ho va donar l’equip groc. Un centre lateral de Fatou Kanteh, en el minut 16, l’aprofitava Paola Soldevila per a manar l’esfèric al fons de la xarxa (0-1). Per part seua, Weir amenaçava amb un tir lliure directe, però el llançament va ser directe a les mans de Carmen Carbonell. No obstant això, la portera valenciana no va ser capaç de detindre el segon tret de Weir, que posava l’empat en el marcador fregant el descans (1-1).

En la segona part, l’equip dirigit per Alberto Toril va pujar la línia ofensiva, acostant-se perillosament a l’àrea de les grogues. De fet, Weir marcava el doblet en el minut 57. El Villarreal ho va intentar amb ungles i dents. Sheila i Cienfu la van tindre en un parell d’ocasions, però els seus trets van marxar per damunt de la porteria rival.

El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent a la jornada 27 de la Finetwork Liga F, tindrà lloc diumenge que ve 30 d’abril, a les 12.00 hores, davant la Reial Societat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Real Madrid CF: Misa; Ivana, Kathellen, Rocío (m. 85, K. Robles); Athenea (m. 83, Esther), M. Oroz (m. 46, Teresa), Toletti, Olga; Weir, Moller (m. 73, Svava), Linda C.

Villarreal Femení: C. Carbonell; I. Miguélez (m. 46, Giménez), Lara Mata, C. Cubedo, F. Lara; Nerea (m. 74, Belén), Cienfu, Soldevila, M. Llompart; Sheila (m. 85, Vera Rico), Kanteh (m. 63, Tere).

Gols: 0-1. Min. 16: Soldevila. 1-1. Min. 44: Weir. 2-1. Min. 57: Weir.

Àrbitre: María Dolores Martínez Madrona (Comité Murcià). Va amonestar amb targeta groga a la jugadora local Moller; així com a les visitants Irene Miguélez i Pancha Lara. També va amonestar a l’entrenadora Sara Monforte.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 26 de la Finetwork Liga F entre el Real Madrid CF i el Villarreal Femení, celebrat en l’Estadi Alfredo Di Stéfano.