skip to content
El Villarreal CF s’alia amb Kognia
El Villarreal CF s’alia amb Kognia
||||

El club groc ha signat un acord de col·laboració amb aquesta eina que automatitza la generació d’informació tàctica del joc

El Villarreal CF continua mostrant-se com un club pioner en la utilització de les noves tecnologies. En aquesta ocasió ha tancat un acord de col·laboració amb Kognia, startup que ha desenvolupat un programari basat en la intel·ligència artificial únic en el mercat que permet analitzar tàcticament el joc de manera automàtica.

L’eina està sent utilitzada pel primer i segon equip masculí, el primer equip femení i el Juvenil A. Això permetrà implementar un sistema d’anàlisi de rendiment tàctic que facilite el desenvolupament d’una metodologia de treball alineada amb els objectius futbolístics del club en totes les seues categories.

A través de Kognia, el club pot monitorar tots els comportaments tàctics del joc dels seus equips i jugadors/as de manera automàtica. Tan sols amb input de vídeo li basta a l’empresa per a dotar als tècnics del club de tota la informació tàctica del joc per a poder analitzar els partits, propis i/o d’oponents i compartir tota la informació de manera àgil i senzilla des del cloud.

A través d’aquest innovador programari s’evita el processament manual, guanyant en objectivitat i profunditat a l’hora d’analitzar el joc i es gestiona millor el temps dels analistes davant la gran quantitat de partits que un equip com el Villarreal CF ha d’afrontar al llarg d’una temporada.

El coordinador de l’àrea de rendiment del Villarreal CF, José Luis García, assegura que la utilització d’aquesta eina suposa “un gran avanç en la incorporació de noves eines tecnològiques que ens serveixen per a continuar treballant en tota l’estructura esportiva del club sobre la base d’un projecte de futbol definit i que tan bons resultats ens ha estat donant ja en els últims anys”.

Tot això és possible gràcies al programari de Kognia que permet traduir les imatges del joc en dades per a l’anàlisi a través de tècniques avançades de visió per computació, machine learning i pels algorismes propietaris del propi programari de Kognia.

Per a Maurici A. López-Felip, CEO de la companyia “busquem facilitar l’ardu treball dels analistes i aportar solucions ràpides per a l’anàlisi tàctica dels rivals i del propi equip. La col·laboració amb el Villarreal CF està sent molt positiva ja que ens serveix per a ajustar-nos a les necessitats d’un club que està en l’avantguarda del desenvolupament de metodologies de futbol pròpies, així com en l’aplicació de les millors tecnologies per a aconseguir els seus objectius en el joc”.

Per a contactar o demanar més informació pot fer-ho a través de la web www.kogniasports.com 

 

Compartir.