skip to content
“El Villarreal CF m’ha ajudat a créixer com a futbolista i com a persona”
“El Villarreal CF m’ha ajudat a créixer com a futbolista i com a persona”

Noelia García, Elena Parra i Lucía Vilar, exfutbolistes del Villarreal CF, es reuneixen per a rememores els seus inicis en l’entitat groga i quina ha significat aquesta etapa en les seues vides

Noelia García, Elena Parra i Lucía Vilar pertanyen a tres generacions molt diferents i cadascuna compte el seu relat, però totes tenen una cosa en comú: són exfutbolistes de la secció femenina del Villarreal CF. 

Les tres exfutbolistes, que van defensar els colors de l’entitat groga en la saga dels seus respectius equips, recorden amb molt d’afecte i emoció eixos primers anys. “Vaig formar part del primer equip que es va crear del Villarreal Femení. Ens van donar l’oportunitat d’ensenyar que el futbol ja no era sol de xics i molt agraïda al club per l’oportunitat”, declarava Noelia García. Per part seua, Elena Parra afirma haver passat “més de mitja vida” dins de l’actual Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza (abans denominada Ciutat Esportiva Miralcamp). 

Sens dubte, el Villarreal CF ha marcat un abans i un després en les seues vides. “El Villarreal CF m’ha ajudat a créixer com a futbolista i com a persona. M’ha donat uns valors que mantinc hui dia i que, en l’actualitat, intente transmetre a les xiquetes del club a les quals entrene”. Així mateix, les tres exfutbolistes coincideixen que l’ascens a la Primera Divisió, en la temporada 2020/21 va ser com “complir un somni”.

I Triangular Llegendes Femenines

Noelia García, Elena Parra i Lucía Vilar seran presents en l’I Triangular Llegendes Femenines (en data i horari per determinar, després d’ajornar-se per l’incendi del barri del Campanar de València), que reunirà exjugadores del Villarreal CF, mesurant-se a altres llegendes del Valencia CF i Levante UD. 

“S’havia de fer alguna cosa i, encara més, després d’haver creat l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF. Crec que és important visualitzar i veure què encara som ací”, declarava Noelia. Per part seua, Lucía afirmava molt emocionada que “és molt il·lusionen poder conéixer a gent que ha estat en els inicis de la secció femenina del club”.

Compartir.