skip to content
El Villarreal C visita als usuaris de CRIS en la Vall
El Villarreal C visita als usuaris de CRIS en la Vall

Els de David Albelda i el Centre de Rehabilitació i Inserció Social comparteixen Endavant aquesta temporada

El Villarreal C ha visitat als usuaris del CRIS en la seua seu de la Vall d’Uixó. Els usuaris del Centre de Rehabilitació i Inserció Social, que ja van visitar als groguets en un tour per l’Estadi de la Ceràmica, van exercir esta vegada d’amfitrions a casa.

Allí, es van organitzar diferents activitats com a partides de ping pong, en les quals participaven jugadors com Mario Linares o Richard Franco contra usuaris i personal de CRIS o el muntatge d’una falla que emulava una de les barques dels Coves de Sant Josep de la localitat vallera. Unax del Capellà i Vique Gomes van participar activament en esta tasca. El jugador basc va reproduir el logo dels Coves sobre el cartó amb gran precisió, mentres que el bisauguineà aprenia sobre la tradició fallera, una cosa desconeguda per a ell, al mateix temps que anava pintant l’exterior de la barca.

20240118 Endavant Villarreal CF C visita CS Barrio Toledo 022

Paral·lelament, altres jugadors com Joan Ruiz, Fran Tafalla o Adri Suárez participaven en la simulació d’un programa de ràdio. Allí, les joves promeses del Submarí responien en una entrevista sobre les seues rutines diàries, la pressió o com són els entrenaments i explicaven als usuaris en quina lliga competixen i en quin moment de les seues carreres es troben.

Així mateix, altres jugadors i usuaris, com Enric Martínez, Ludovic Zom, Christian Ferreres i Carlos Segura, van participar en un taller sobre l’ansietat, en el qual totes les parts van aprendre a gestionar-la, tant en l’esport com en la vida en general, i van comptar les seues experiències.

20240118 Endavant Villarreal CF C visita CS Barrio Toledo 028

Així doncs, el Villarreal C va sumar una activitat més amb els companys de CRIS La Vall en el marc d’Endavant Igualtat, un projecte en el qual tota la Cantera Grogueta participa activament.

Compartir.