El Villarreal C cau en el derbi (1-2)

ACF FOTOGRAFÍA

El tercer equip groc es va avançar davant el Castelló, però no va poder aguantar la seua renda

El Villarreal C va perdre davant el Castellón en un trepidant derbi disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. El tercer equip groc es va avançar en el marcador gràcies a Mario, però va veure com el conjunt ‘orellut’ remuntava en la segona meitat.

L’1-0 va arribar en el minut 6. Belizón es va escapar per banda esquerra i va col·locar un centre ras que va ser rematat a la xarxa per Mario González en el segon pal. Era el 14º gol del davanter burgalés aquesta temporada.

Ja en la segona part, el Castelló va remuntar amb gols de Tariq, de penal en el 57′, i d’Antonio, que va controlar una pilota amb el pit dins de l’àrea i va superar a Joan Femenías quan es complia el minut 83 del duel.

Malgrat aquest resultat, el Villarreal C segueix molt prop de la zona de promoció d’ascens a Segona Divisió B, ja que ocupa la cinquena plaça amb 44 punts.

Villarreal C: Joan Femenías; Miguelón, Maxi, Juan ‘Ibiza’, Maldo; Javi García (Joel, m. 62), Olabe, Morlanes, Belizón, Raba (Cerem, m. 72); i Mario.

Castellón: Álvaro; Luismi, Juanfran, Juanra (Guille Vázquez, m. 77), Arturo; Carrillo (Rida, m. 62) Marenyà, Castells, Ebwelle; Meseguer i Tariq (Antonio, m. 70).

Gols: 1-0. Min. 6: Mario. 1-1. Min. 57: Tariq, de penal. 1-2. Min. 83: Antonio.

Àrbitre: Andújar Raya. Va amonestar als visitants Luismi, Juanra i Rida.