Ontiveros dona una bola extra al Villarreal B (2-2)

El filial groc empata davant l’Albacete BP i es manté viu en la lluita per la permanència

El Villarreal B va sumar un punt en la visita de l’Albacete BP a l’Estadio de la Cerámica. Ontiveros, per partida doble, va ser l’autor dels punts amb els quals el Mini Submarí suma un empat que li manté amb opcions matemàtiques de romandre en Segona Divisió.

El Villarreal B va eixir bé al partit. Millor que el seu rival, l’Albacete BP, que necessitava un punt per a certificar la permanència matemàtica. Els de Miguel Álvarez van buscar el primer gol des del principi, amb un Ontiveros molt actiu que va protagonitzar les dos primeres grans ocasions del partit. En primer lloc, el malagueny a punt va estar de sorprendre a Vaclik amb un centrochut que es va estavellar en el pal i, en segon lloc, amb un tret des de la frontal després d’un bon robatori de Requena que obligava el porter txec a emprar-se al màxim.

L’Albacete BP va reaccionar amb el pas dels minuts i va començar a acostar-se a la porteria d’Iker Álvarez amb un cert perill a partir del minut 15, però el meta andorrà va respondre per a evitar el punt visitant.

En el minut 23, Jorge Pascual queia dins de l’àrea després de ser zancadilleado per un defensor de l’Albacete i González Esteban, àrbitre principal, assenyalava la pena màxima. Ontiveros no perdonava i posava al filial groc per davant en l’electrònic.

No obstant això, de manera quasi immediata l’Albacete BP remuntaria el partit amb un gol de Glauder a pilota parada i una miqueta de Juanma després d’una jugada col·lectiva per a posar al Mini Submarí per davall en el marcador.

El Villarreal B va poder igualar el partit de nou abans del descans per mediació de Dani Tasende, que estavellava una pilota parada en el pal. No obstant això, el 1-2 seria el resultat definitiu al final de la primera part.

La segona part va començar de la millor forma possible per al Mini Submarí. Novament González Esteban decretava la pena màxima per una mà d’un zaguero de l’Albacete en un centre de Rodri Alonso. Ontiveros, de nou, no fallava la pena màxima i empatava el partit.

En el minut 80 de partit, Requena derrocava a un atacant visitant i el col·legiat assenyalava els onze metres. No obstant això, Iker Álvarez es feia enorme per a negar-li el gol a Quiles i mantindre amb vida al Mini Submarí a deu minuts del final.

Tots dos equips van tindre les seues opcions durant els últims minuts, però finalment l’empat a dos va ser el resultat definitiu de la trobada entre grocs i albinegros.

El Villarreal B es manté viu en la complicada lluita per la permanència després de l’empat davant l’Albacete BP. Els de Miguel Álvarez viatjarà a terres val·lisoletanes per a mesurar-se, el diumenge 26 a partir de les 18.30 hores en Pucela, a un Real Valladolid immers en la lluita per l’ascens directe.