El Villarreal B es fa fort a casa (3-1)

El Mini Submarí supera a l’Amorebieta amb els gols d’Ontiveros, Forés i Lekovic

El Villarreal B va aconseguir la victòria per 3-1 contra la SD Amorebieta en el duel corresponent a la jornada 7 de LALIGA HYPERMOTION gràcies als gols d’Ontiveros, Forés i Stefan Lekovic.

El conjunt groguet, amb Requena, Espigares i Iker Álvarez com a novetats respecte a l’equip que va jugar la setmana passada a Osca, va eixir pel partit des de l’inici. Javi Ontiveros va poder fer gol en tres ocasions diferents en a penes 12 minuts amb dos tirs des de dins de l’àrea i un altre des del centre del camp que a prop va estar de convertir-se en el gol de la jornada.

La SD Amorebieta, també durant els primers compassos de la trobada, es va acostar tímidament a la porteria d’Iker Álvarez, que va resoldre sense dificultat les temptatives del quadre visitant.

En el minut 32 de partit Jorge Pascual era objecte de falta en la medialuna de l’àrea que Ontiveros, inspirat, manava al fons de les malles per a avançar al Mini Submarí en el partit.

Poc abans del descans Ontiveros de nou seria protagonista ficant un centre mesurat al capdavant d’Alex Forés que va estar molt prop de posar el segon tant. Només P. Campos ho va evitar amb una gran parada.

Al descans, el Villarreal B marxava amb avantatge al descans gràcies al gol de lliure directe d’Ontiveros.

No va poder començar millor la segona part! Després d’un contraatac de llibre, Jorge Pascual assistia a Álex Forés que batia amb la seua cama esquerra a Campos per a posar el segon de la vesprada. Cinqué gol en set jornades del davanter valencià.

En el minut 52 la SD Amorebieta retallaria distàncies per mediació de Manu H., que rematava des de l’àrea xicoteta un centre lateral.

El Villarreal B es reposaria del gol visitant de la millor forma: anotant el tercer gol per al seu caseller. Lekovic, en el seu primer dia en l’Estadi de la Ceràmica, marcava a plaer una pilota que que havia quedat mort en l’àrea xicoteta després de ser rebutjat pel pal un bon tret de Carlo Adriano. El serbi feia el 3-1.

Miguel Álvarez va introduir cames fresques en els minuts finals del partit. Gelardo, Víctor Moreno i Rodri Alonso ingressaven en el terreny de joc per a ajudar l’equip a mantindre l’avantatge en el marcador que acabaria sent definitiva. El Villarreal B vencia 3-1 a la SD Amorebieta.

L’equip de Miguel Álvarez tornarà a competir dissabte que ve, 30 de setembre, quan s’enfronte a l’Alcorcón a partir de les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Villarreal B: Iker Álvarez; A. Alti, Lekovic, Espigares, Abraham; Ontiveros, Carlo, A. Del Moral, Requena; A. Forés i J. Pascual (min. 78, Víctor Moreno).

SD Amorebieta: P. Campos; Jorge Mier (min. 52, Álvaro Núñez), Manu. H, Etxeita, Félix; Dorrio O., Carbonell (min. 65, Eraso) , Erik Moran, Morci (min. 65, Quintero); Edwards i Jauregi.

Gols: 1-0. Min. 32: Ontiveros. 2-0. Min. 48: A. Forés. 2-1. Min. 52: Manu H. 3-1. Min. 60: Lekovic.

Àrbitre: Milla Alvendiz (Comite Andalús). Va amonestar als locals Del Moral i Requena i als visitants Da Graca, Edwards, Dorrio i Manu H.

Incidències: Partit entre el Villarreal B i la SD Amorebieta corresponent a la jornada 7 de LALIGA HYPERMOTION disputat en l’Estadi de la Ceràmica.