El Villarreal B creu en la salvació (1-0)

El filial groc s’imposa al Racing de Ferrol gràcies a un gol d’Álex Forés i segueix en la lluita per la permanència

El Villarreal B va aconseguir una importantíssima victòria davant el Racing de Ferrol i segueix ficat de ple en la lluita per salvar la categoria (1-0). L’únic gol del partit va ser obra del màxim golejador del Mini Submarí: Álex Forés.

El filial groc es presentava al duel amb l’objectiu de guanyar de nou a casa per a oblidar la derrota patida en l’anterior jornada. Cada punt és vital en la lluita per la permanència en la categoria i els joves jugadors dirigits per Miguel Álvarez el van tindre clar des del minut un.

L’entrenador de Jaén va tornar a confiar en el mateix onze de les últimes jornades per a enfrontar-se a un Racing de Ferrol que aspira a ficar-se en la zona de promoció d’ascens, per la qual cosa la tasca dels grocs no es pressuposava gens senzilla.

Les dues millors ocasions de la primera part van ser per al Villarreal B. No havia transcorregut ni 30 segons de joc quan Ontiveros va caçar una pilota solta en l’àrea obligant a Cantero a realitzar una magnífica parada que va evitar el 1-0.

El filial groc, ben posicionat sobre el terreny de joc, creava perill. Així, corria el minut 20 quan Ontiveros va centrar a l’àrea, Forés la va deixar de cara amb el cap i Carlos Romero va fallar davant Cantero, que en aquesta ocasió va rebutjar amb el peu quan ja es cantava el gol en La Ceràmica. El exporter del Villarreal B va evitar el que semblava inevitable.

Ja en la segona meitat, el Racing de Ferrol va començar a estirar-se a la recerca del gol. Als grocs els costava més generar joc i com a conseqüència, les ocasions no arribaven. Miguel Álvarez va moure la banqueta, donant entrada a Jorge Pascual, que reapareixia després de complir un partit de sanció.

A continuació, va arribar el 1-0. Javi Ontiveros es va inventar un genial passe interior per alt perquè Álex Forés anotara amb un xut croat des de fora de l’àrea (m. 75). No era gens fàcil. Un gol importantíssim en les aspiracions del filial groc.

Els minuts finals van ser d’autèntic infart, però el Mini Submarí va saber aguantar les escomeses del Racing de Ferrol.

El pròxim partit del Villarreal B serà fora de casa contra l’Sporting de Gijón (diumenge, 28 d’abril).