skip to content
“El Sevilla està inspirat i amb confiança”
“El Sevilla està inspirat i amb confiança”

L’entrenador del Villarreal advoca per tindre control i pausa davant un conjunt sevillà molt poderós físicament (diumenge, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat del conjunt groc, que s’enfrontarà aquest diumenge, a les 21.00 hores, al Sevilla FC en l’Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán.

En la seua compareixença, el tècnic càntabre ha subratllat que serà un partit molt complicat davant un rival en estat de gràcia: “Està inspirat i serà molt difícil. Han trobat un camí diferent amb Mendilibar, amb el qual estan oferint una versió molt positiva que es reflecteix en l’estat d’ànim i en els resultats de l’equip”.

El Submarí s’enfronta al Sevilla en un moment fantàstic per als sevillans: “Influeix l’estat d’ànim després del triomf davant el Manchester United. El Sevilla ha viscut moments complicats aquesta temporada, però ara està en un gran moment. Té molta fortalesa mental. És un equip molt físic i que té molta qualitat. Fa les coses molt bé i li trauen molt rendiment”.

Pese a l’estat d’eufòria regnant en Nervión, el Villarreal anirà pel triomf: “Sempre eixim a guanyar els partits. Això no canviarà. Intentarem fer el nostre partit, veure on podem fer-los mal, buscarem com superar-los. Sabem de la seua fortalesa i intentarem contrarestar les seues armes. Intentarem fer-ho tan bé com siga possible per a sumar punts i lluitar per entrar a Europa aquesta temporada”.

Així mateix, Setién recorda que hi haurà molts moments en el Sevilla-Villarreal: “Hi ha molts moments dins d’un partit. Ni sempre ni mai cal fer el mateix. Són ells els que trien en el camp segons la situació. La proposta passa per tindre la pilota perquè volem tindre el control del partit. Nosaltres tenim pautes establides i un ordre, però són els jugadors els que prenen decisions dins d’aqueixa estructura”.

Finalment, l’entrenador groc ha advocat per mantindre el control amb la pilota per a superar al Sevilla: “És un equip molt fort físicament. Tenen alternatives quant a situacions de perill. Costa molt controlar-les i ens comprometran en molts moments. Després cal veure què som capaços de fer amb pilota. Si tenim pausa i tranquil·litat, podrem fer-li mal al Sevilla”.

Compartir.