El Playas de Castellón aconsegueix un històric triplet en el Campionat d’Europa

Els castellonencs van sumar tres ors, una plata i un cinqué lloc en la competició europea

El Playas de Castellón va viure una cita inoblidable en la Copa d’Europa de cross per clubs celebrada durant el matí del diumenge 5 de febrer a la platja d’Orpesa. El club d’atletisme, que forma part del programa Endavant Esports del Villarreal CF, va aconseguir tres medalles d’or en les categories masculina, femenina i mixta, una medalla de plata en el sub-20 masculí i un cinqué lloc en el sub-20 femení.

Després de la triple corona aconseguida diumenge passat, el CA Playas de Castellón suma ja 4 estreles en el seu palmarés que representen les quatre ocasions en les quals l’entitat ha tocat l’or en un Campionat d’Europa.