skip to content
El Club 1923 rep als patrocinadors de l’Estadi de la Ceràmica
El Club 1923 rep als patrocinadors de l’Estadi de la Ceràmica

Aquest migdia s’ha celebrat un menjar molt especial en l’innovador espai situat en el feu del Villarreal CF

El recentment estrenat Club 1923 ha acollit aquest migdia un menjar molt especial en la qual han participat alguns dels principals patrocinadors de l’Estadi de la Ceràmica. Els convidats de PAMESA, PORCELANOSA, ALTADIA, ARGENTA, BESTILE, COLOROBBIA i TORRECID han pogut gaudir del menú elaborat pel famós xef Miguel Martí.

Cal recordar que el Club 1923 es va inaugurar en el partit del passat diumenge entre el Villarreal CF i el FC Barcelona amb PAMESA com primer amfitrió. L’innovador espai corona el Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica després de la reforma.

Un impressionant espai a la part alta de l’Estadi de la Ceràmica

El Club 1923 és un impressionant i modern espai situat en el més alt del Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica. Aquesta impressionant sala, que consta d’una dimensió de 400m2, presumeix d’una espectacular visió del rectangle de joc i exerceix com un impressionant mirador amb vista a la ciutat de Villarreal.

Per si no fos prou, el Club 1923 està completament equipat amb un mobiliari innovador i confortable, pantalles d’alta resolució i equipament acústic, a més de servei en barres i cuina, Amb tot això, ofereix moltes possibilitats per a gaudir dels partits del Villarreal, així com albergar esdeveniments corporatius o celebracions privades.

Compartir.