El campió de Polònia per a començar
El campió de Polònia per a començar
||||

El Villarreal CF inicia la fase de grups de la UEFA Europa Conference League davant el Lech Poznan (dijous, 18.45h)

Un inici exigent. El Villarreal CF farà el seu primer pas en la UEFA Europa Conference League enfrontant-se al Lech Poznan (dijous, 18.45h) en el Ciutat de València. El campió de Polònia serà el primer escull del Submarí en la seua nova aventura continental, en la qual també haurà d’enfrontar-se en fase de grups al FK Àustria Wien i Hapoel Beer Sheva.

L’equip d’Emery, que mai s’ha enfrontat a un club polonés en competició oficial, és el primer combinat espanyol que disputa aquest torneig europeu, que celebra la seua segona edició. Els grocs, després de dos cursos inoblidables a Europa, somien amb barallar per un nou títol continental després de la consecució de la UEFA Europa League en 2021.

Lech Poznan també vol regnar a Europa

El Lech Poznan es va alçar campió de la lliga polonesa l’any del seu centenari. Amb 8 lligues i 5 copes en el seu palmarés, aspira a traslladar el seu recent èxit nacional al panorama continental. En les últimes deu campanyes, l’equip ‘ferroviari’ ha disputat en un parell d’ocasions la fase de grups de la UEFA Europa League (2015/16 i 2020/21). En la seua primera participació en Conference, els polonesos volen fer un pas més a Europa.

Compartir.