Derrota a Turquia (2-1)

El Villarreal cau davant el Fenerbahçe amb gol de Capoue i debut de tres canterans

El Villarreal va caure davant el Fenerbahçe (2-1) en el seu primer partit de preparació després de l’aturada pel Mundial. El gol dels grocs el va anotar Capoue, mentre que l’ocasió també va servir perquè tres jugadors de la Cantera Grogueta debutaren amb el primer equip: Quintero, Jorge Pascual i Gianni.

En el primer partit de la gira del Submarí per Turquia -ja que dimarts que ve s’enfrontarà al Galatasaray-, Quique Setién va mesclar en l’onze titular a jugadors consagrats amb joves de la pedrera. Dos ja havien debutat amb el primer equip, Dela i Collado, mentre que el juvenil colombià Quintero va disputar els seus primers minuts.

El 0-1 va arribar en el minut 23. Una jugada conduïda i lluitada per Gerard va acabar amb la pilota als peus de Coquelin, aquest va obrir a l’esquerra per a Collado i el canterà va centrar ras perquè Capoue enviara la pilota al fons de la xarxa. Ho va celebrar en gran el ‘6’, que s’està acostumant a marcar després d’anotar també en l’últim partit de Copa del Rei.

Tan sols quatre minuts més tard, Quintero va tindre el 0-2. L’hàbil futbolista de la Cantera Grogueta va regatejar al porter del Fenerbahçe, però no va encertar a col·locar l’esfèric entre els tres pals. Hauria estat un debut somiat.

El conjunt turc va aconseguir empatar en el 30’ després d’un discutit penal comés per Jorge Cuenca sobre Serdan Dursun. El propi davanter es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-1).

Ja en la segona part, Quique Setién va col·locar sobre el camp un equip renovat, amb set cares noves respecte al primer acte, destacant el retorn de Pedraza després de superar la seua lesió muscular. Només es van mantindre en el camp Reina, Gerard, Cuenca i Diego Collado.

En el 61’ es va produir un altre canvi destacat, ja que el jove davanter del Villarreal C, Jorge Pascual, va reemplaçar a Gerard Moreno. També va ser el debut del d’Almería amb el primer equip. Per si no fos prou, també es va estrenar el porter del Villarreal B, Gianni Cassaro. Tres alegries en el mateix partit.

La pitjor notícia del duel van ser les molèsties que va patir Alfonso Pedraza en l’últim quart d’hora fins al punt de ser reemplaçat per Nikita Iosifov. El 2-1 definitiu ho va anotar Joshua King ja en el minut 77 en afusellar al portera dels grocs.

El pròxim partit del Villarreal en terres turques serà dimarts que ve contra el Galatasaray (18.00 hores, Movistar+).

Fitxa tècnica:

Fenerbahçe AS: Osman Ertugrul Çetin, Attila Szalai; Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Ferdi Kadioglu, Willian Arao, Irfan Ca Kahveci, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Diego Rossi i Serdar Dursun.

També van jugar: Irfan Ca Egribayat, Joshua King, Mert Hakan Yandas, Ismail Yüksek, Armindo Bruma i Mauricio Lemos.

Villarreal CF: Reina; Dela, Albiol, Cuenca, Mojica; Parejo, Capoue, Coquelin; Quintero, Collado i Gerard.

També van jugar: Kiko Femenía, Morlanes, Pedraza, Baena, Chukwueze, Trigueros, Mandi, Jorge Pascual, Gianni i Nikita Iosifov.

Gols: 0-1. Min. 23: Capoue. 1-1. Min. 30: Serdan Dusun, de penal. 2-1. Min. 77: Joshua King.

Àrbitre: Erkan Özdamar (TUR). Groga als locals Armindo Bruma i Attila Szalai; així com al visitant Baena.

Estadi: Ülkur Stadium.