Derrota davant el Real Madrid (0-2)

Les grogues, malgrat la derrota, van donar una bona imatge davant el conjunt blanc

El Villarreal Femení va caure davant el Real Madrid en la visita del conjunt blanc al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza durant la vesprada del dissabte. Feller, per partida doble, va decidir un partit que el Villarreal va ser capaç de competir davant un dels equips més potents del panorama europeu.

El Villarreal Femení i el Real Madrid Femení van empatar a tot durant la primera mitja hora de joc. Ganes, intensitat, possessió i resultat, alguna cosa, al final, decisiu en el futbol.

No obstant això, Feller es va encarregar de desfer esta igualtat en el minut 34 de partit després de resoldre dins de l’àrea grogueta amb una bona retallada sobre una defensora groga i posteriorment ajustant el seu tir al cep del pal dret de la porteria defesa per Carmen Carbonell.

Les grogues no es van ensorrar i van tractar de reaccionar buscant l’empat, però, almenys en el primer acte, la sòlida defensa de l’equip entrenat per Alberto Toril no ho va permetre.

El Villarreal Femení va eixir entonat al camp en la segona part. De fet, Fatou Kanteh va estar prop d’igualar el partit en el minut 54 després de finalitzar una gran jugada col·lectiva que únicament la internacional espanyola Missa va evitar que acabara en gol.

Les grogues van perdonar, però el Real Madrid no. Feller, tan sols dos minuts després, anotava a plaer per a les blanques el 0-2 aprofitant un contraatac iniciat per un error de les grogues en l’eixida de pilota.

Sara Monforte va introduir cames fresques al camp per a canviar la cara al partit. Rocío, Lucía, Tere Morató i F. Lara van ingressar en el terreny de joc amb l’ànim de donar-li la volta al partit. Una missió impossible per a les grogues, que van caure derrotades per 0-2 davant el Real Madrid.