skip to content
Cuenca: “Tenim ganes de tornar a jugar”
Cuenca: “Tenim ganes de tornar a jugar”

El futbolista madrileny ha destacat que l’equip està il·lusionat i amb ganes d’anar adaptant-se a les idees de Quique Setién

El defensa del Villarreal Jorge Cuenca ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la volta al treball del conjunt groguet, després del període de vacances corresponent a l’aturada pel Mundial de Qatar 2022. Les declaracions més destacades del jugador madrileny són les següents:

Balanç de la temporada

“El balanç és positiu. Estem ficats en totes les competicions i barallant per l’objectiu de LaLiga. La gent està amb il·lusió i amb molta confiança”.

Mes atípic

“Amb l’arribada del nou tècnic, les lesions i el mundial ha sigut un mes atípic, però són coses del futbol. Et donen noves vivències i és bo adaptar-se a aquestes coses. Crec que l’equip eixirà reforçat d’aquesta”.

Aturada del mundial

“No et sabria dir com ens afectarà. Portem dos dies entrenant i encara no ha arribat el moment de tornar a començar les competicions. A mesura que vaja passant aquest mes l’anirem veient i sabent les sensacions que tenim”.

Molta faena en l’aturada

“Pel que estem treballant les coses aniran bé. El grup s’està sabent adaptar i està agafant les idees del míster. Tenim temps de sobres per a adaptar-nos al seu mètode. Veig al grup molt predisposat i amb molta confiança”.

El retorn a l’Estadi de la Ceràmica

“Pot ser una segona part de la temporada molt bonica. Hem de donar-ho tot per a donar-li una alegria a l’afició en aquest nou camp”.

Volta de Gerard Moreno

“És una peça fonamental, al final és una referència molt important. Tots estem desitjant que torne i ho faça millor que mai”.

Ganes de tornar a competir

“Tenim ganes que passe aquesta pretemporada i tornar a les competicions. Jo estic amb molta confiança i amb il·lusió de tornar a jugar”.

Rol amb el nou tècnic

“Sempre em veig amb opcions de lluitar-ho en tot. Ho done tot i crec que tindré opcions. Estic content en el club, he de continuar creixent a poc a poc. Ha sigut una bona primera part de la temporada, he participat a complir els objectius de l’equip”.

Compartir.