skip to content
Corre en les millors proves amb Villarreal CF Runners!
Corre en les millors proves amb Villarreal CF Runners!
||||

Els abonats grocs poden reservar ja la seua participació en la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso EDP

Villarreal CF Runners ha tornat per a 2022! Els abonats grocs tenen l’oportunitat de gaudir d’un important descompte per a les pròximes edicions de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP (23 d’octubre de 2022) i la Marató València Trinidad Alfonso EDP (4 de desembre de 2022), després de dos anys d’interrupció per la pandèmia del covid-19.

Els abonats ‘groguets’ que estiguen interessats a inscriure’s a les proves poden enviar, des d’aquest mateix dilluns 10 de gener, un correu a l’adreça cvfrunners@villarrealcf.es, adjuntant una fotografia del DNI i de l’abonament del Villarreal CF de la present temporada 2021-22. Cal destacar que les places per a totes dues carreres són limitades.

Una vegada rebut el correu electrònic, el Villarreal CF proporcionarà als corredors ‘groguets’ un enllaç i un codi per a completar el procés d’inscripció. Cal destacar que el codi és personal i intransferible. En cas d’emprar-se per a una altra persona, automàticament es cancel·larà la inscripció sense reembossar-se la quantitat prèviament abonada.

En la Fira del Corredor de tots dos certàmens, els abonats grocs podran comprar la samarreta oficial de Villarreal CF Runners de la present temporada a un mòdic preu de 10 euros (amb prèvia reserva detallant la talla en el mateix correu sol·licitant la inscripció).

Preus de les carreres per als abonats que formen part de Villarreal CF Runners:

  • Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP (23 d’octubre): 24 euros (21 euros + 3 euros de llicència).
  • Marató València Trinidad Alfonso EDP (4 de desembre): 47 euros (42 euros + 5 euros de llicència).

Per a més informació sobre les carreres es pot visitar els següents enllaços:

Compartir.