Convertir l’Estadio de la Cerámica en un fortí
Convertir l’Estadio de la Cerámica en un fortí

Marcelino augura un xoc intens davant la Real Sociedad perquè “domina molts paràmetres del joc”

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha assegurat que espera un partit molt exigent aquest dissabte davant la Real Sociedad en l’Estadio de la Cerámica (18.30 hores). Aquestes són les declaracions del tècnic asturià:

Sobreposar-se a les dificultats

“Estem entrenant francament bé, encara que és cert que hem tingut algunes lesions de molt mala sort com la de Yeremy Pino. Al final són coses que succeeixen, per la qual cosa hem d’adaptar-nos als possibles problemes que sorgeixen i anar posant solucions”.

Una setmana molt exigent

“Ja coneixíem el calendari i sabíem que en aquest tram de lliga tenim tres partits difícils. Ara, pensant en l’immediat, juguem contra un gran equip com és la Real Sociedad. De fet, crec que és dels millors equips de primera divisió, perquè domina molts paràmetres del joc. És un equip molt intens sense pilota, amb bon ritme i precisió amb pilota, poderós a nivell físic i en i també en transicions, a més utilitza bastant el contraatac. Nosaltres ens hem d’enfrontar a aquest gran equip amb l’optimisme de com està jugant l’equip, ja que estem sent competitius com, per exemple, vam demostrar en el partit davant el Sevilla”.

Les claus del partit

“Hem de jugar un gran partit i ser decisius en les àrees. De fet, a poc a poc anem donant al rival menys opcions de gol i en atac també vam demostrar fluïdesa en la iniciació. Eixe és el camí. L’equip rival ens posarà en dificultats i ens exigirà un gran esforç i una bona presa de decisiciones, però estem capacitats per a això. Hem de convertir l’Estadio de La Cerámica en un camp molt difícil per als rivals”.

La versatilitat d’Álex Baena

“És un jugador de molt de talent i molt important per a nosaltres. La seua posició en el camp és quasi igual, ja jugue per la dreta o jugue per l’esquerra, sobretot en l’aspecte ofensiu. En l’aspecte defensiu, sí que és veritat que varia, ja que pot fer de segon punta o pot estar en la banda”.

Convertir l’Estadio de la Cerámica en un fortí

“Esperem veure una bona entrada en aquest partit, afavorida per la dinàmica actual de l’equip. Tots els equips guanyen més punts a casa que fora, que fins ara no ha sigut així, però a final de la temporada ha de ser així. Necessitem el suport de l’afició i seran indispensables per a nosaltres perquè junts traguem punts a casa. Hem de fer que l’Estadio de La Cerámica siga un camp molt difícil per als rivals”.

Compartir.