Comença la segona fase de la campanya d’abonaments 21-22
Comença la segona fase de la campanya d’abonaments 21-22
||||||

Els aficionats poden donar-se d’alta, renovar o canviar d’ubicació

 Hui arranca la segona fase de la campanya d’abonaments del Villarreal CF per a la temporada 2021-2022 en la qual el Submarí disputarà tres competicions: LaLiga, la UEFA Champions League i la Copa del Rei.

Ara els abonats poden fer canvis d’ubicació o renovar directament el seu carnet de manera física a la Tendaa Oficial de la Plaça Major de Vila-real. Això sí, els que no hagen renovat encara el seu abonament podrien no optar al seu seient habitual en l’Estadi de la Ceràmica. Per part seua, també segueix obert el termini per a nous abonats amb uns preus molt econòmics.

Sota el lema ‘Vivamos El Momento’, el club anima a tota la seua afició a gaudir del dolç moment que està vivint l’entitat després de la consecució del títol de la UEFA Europa League. Volem viure aquest moment i que el visques amb nosaltres!

Com a principal novetat de la campanya d’abonaments 2021-22, el Villarreal CF renovarà de forma totalment gratuïta als 17.173 abonats que es van traure la passada la temporada passada. A més, tots ells rebran el carnet VYP Or de la temporada 2021-22. Un gest d’agraïment a l’afició groga, que va seguir de costat de l’equip en un moment de màxima dificultat i incertesa per la pandèmia del covid-19.

Els aficionats que no van renovar el seu carnet la passada campanya i tampoc van sol·licitar la devolució proporcional dels partits que no van poder presenciar des de l’estadi en la temporada 2019-20 també comptaran amb un important descompte del 30% en el preu. Aquests abonats seran VYP Plata i gaudiran de tots els avantatges de pertànyer a aquesta categoria.

Finalment, els aficionats que desitgen ser nous abonats de cara a la temporada 2021-22, compten amb un ampli ventall de possibilitats, amb preus molt econòmics a partir dels 95 euros per als menors de 25 anys.

L’abonament de la temporada 2021-22 inclou tots els partits que jugue el Villareal en LaLiga, fins a quarts de final de la Copa del Rei i la fase de grups de la UEFA Champions League. També estan inclosos els partits que juguen el Villarreal Femení i el Villarreal B com a locals.

El Villarreal CF manté els seus descomptes Carnet Jove. Els aficionats menors de 25 anys (nascuts a partir de l’1 de gener de 1996) gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de l’abonament seleccionat. Aquesta rebaixa s’aplicarà a les noves altes, així com als abonats que es reenganxen de la temporada 2019/20, als quals se’ls aplicarà primer un 30% de descompte, al qual, després, se’ls agregarà un 50% addicional en condició d’abonat menor de 25 anys.

Els jubilats i pensionistes que no van ser abonats la passada campanya tindran un descompte de 30 euros sobre el preu de l’abonament per a la temporada 2021/22.

Al Villarreal CF desitgem que pugueu vindre a tots els partits que juguem aquesta temporada en l’Estadi de la Ceràmica, però si, en funció de l’evolució sanitària de la pandèmia, se celebra alguna trobada a porta tancada o amb limitacions d’aforament, el club valorarà possibles mesures compensatòries i tractarà de ser equitatiu amb els abonats a l’hora d’accedir als partits.

Així mateix, el club groc continuarà premiant l’assistència dels abonats als partits amb descomptes en els abonaments de les campanyes 2022-23, sortejos de viatges amb l’equip i més avantatges. A més, es mantindran les categories VYP Or i VYP Plata en els abonaments de cara a futures campanyes.

Els principals punts de la campanya d’abonaments 2021-22 són els següents:

 

 • Renovació gratuïta als abonats de la campanya 2020-21. Si has sigut abonat en la temporada 2020/21 i vols renovar el teu carnet per a la 2021/22, ara hauràs de personar-te a la Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real per a actualitzar les teues dades.
 • Descompte del 30% als abonats de la campanya 2019-20 que no van sol·licitar la compensació econòmica. Els abonats que no van renovar la passada campanya la seua passada i no van reclamar la devolució proporcional dels partits de la temporada 2019-20 gaudiran d’aquest important descompte i pertanyeran a la categoria VYP Plata.
 • L’abonament del curs 2021-22 inclou tots els partits de LaLiga, fase de grups de la UEFA Champions League i fins a quarts de final de la Copa del Rei. També estan inclosos els partits que juguen el Villarreal Femení i el Villarreal B com a locals.
 • El club emet un carnet nou per a la temporada 2021-22. No té validesa el de la passada campanya.
 • Les noves altes i els canvis d’ubicació només podran gestionar-se de manera presencial a la Tenda del Centre (Vila-real).
 • Es manté el Carnet Jove. Els menors de 25 anys gaudiran d’un 50% de descompte en el seu abonament de la campanya 2021-22. Aquest descompte és aplicable per a nous abonats i abonats VYP Plata, als quals se’ls afig aquest descompte al 30% corresponent a aquesta categoria.
 • Els jubilats i pensionistes gaudiran d’un descompte de 30 euros sobre el preu de l’abonament per a la campanya 2021-22.
 • Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores del Submarí gràcies a Yellow Club.
 • L’assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi. El Villarreal CF continuarà recompensant l’assistència dels abonats als partits amb descomptes en els abonaments de les campanyes 2022-23, sortejos de viatges amb l’equip i més avantatges. A més, es mantindran les categories VYP Or i VYP Plata en els abonaments de cara a futures campanyes.
 • El Villarreal valorarà mesures compensatòries en cas de celebrar-se partits a porta tancada o amb aforament limitat a causa de la pandèmia.

Punt de renovació, noves altes i canvis d’ubicació:

 • Tenda Oficial de la Plaça Major: de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

 

En el Villarreal CF vos donem l’opció de finançar l’abonament amb les següents condicions:

 • Sis mesos sense interessos. Només s’aplicarien les despeses de finançament: 5% de l’import de l’abonament.
 • La primera quota s’abonarà en el moment en què s’emeta el carnet, mitjançant efectiu o targeta.
 • La resta de les quotes es pagaran mensualment mitjançant rebut bancari.
 • Per a poder finançar el carnet haureu de presentar el DNI del titular i fotocòpia del compte bancari o un rebut domiciliat.

Els preus de la Campanya d’Abonaments 21-22 per a nous abonats són els següents:

 0107Abonos

Compartir.