Placeholder canvas
Ben Brereton ja és groguet
Ben Brereton ja és groguet

L’atacant anglochileno jugarà al Villarreal fins a juny de 2027

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb Ben Brereton, que jugarà com a futbolista groguet durant les quatre pròximes temporades. L’atacant anglochileno arriba al club groc com a agent lliure després de defensar els colors del Blackburn Rovers.

Brereton passarà les pertinents proves mèdiques a partir del 5 de juliol al costat de la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza i completarà el primer entrenament com a futbolista del Villarreal el 8 de juliol als ordes de Quique Setién.

Ben Brereton, gol, desborde i poder físic

Benjamin Anthony Brereton Díaz (Stoke-on-Trent, Anglaterra, 18/04/1999) és un atacant versàtil, que destaca per la seua capacitat golejadora, desborde i poder físic. El futbolista anglochileno pot jugar en diferents posicions del front d’atac, actuant amb gran acompliment com a extrem esquerre i davanter centre.

Amb només 24 anys, és internacional i ha jugat un total de 20 partits amb la Selecció de Xile, anotant un total de set gols. Només la passada campanya 2022/23 va arribar a disputar un total de 50 partits amb el Blackburn Rovers, signant 16 gols i donant quatre assistències.

Durant la seua etapa completa en el club anglés, Ben Brereton va jugar 177 partits, signant uns fantàstics registres de 47 gols i 16 assistències. Anteriorment, va defensar els colors del Nottingham Forest, club amb el qual va disputar 57 partits, va marcar nou gols i va repartir set assistències.

Compartir.