Placeholder canvas
Bea Prades, visió de joc fins al 2023
Bea Prades, visió de joc fins al 2023
||||

La centrocampista d’Onda assegura la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

 

El Villarreal i Bea Prades Insa (16/11/1996, Onda) han aconseguit un acord de renovació perquè la centrecampista castellonenca segueixi vestint l’elàstica del Villarreal Femení durant la temporada que ve. D’aquesta manera, Bea Prades continuarà a la disciplina grogueta fins al 30 de juny de 2023.

La futbolista d’Onda porta pràcticament tota una vida vestint l’elàstica groga, encara que el seu camí com a grogueta es pot dividir en dues etapes. Bea Prades va arribar a la Cantera Grogueta als 7 anys, romanent al club durant deu temporades. Després d’un petit periple fora, Prades va tornar a la temporada 2019/20. Ara, la centrecampista viurà la catorzena campanya lligada a la disciplina groga.

Bea Prades destaca per la seua visió de joc i la seua organització, característiques que la van fer clau en els ascensos del club a la Lliga Reto Iberdrola i, dos anys després, a la màxima categoria del futbol femení nacional. A la temporada 2021/22, Bea ha participat en 20 partits, sent titular en 9 d’ells.

La migcampista ondenca es converteix així en la setzena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A Bea Prades cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico, Elena de Toro, Belén Martínez, Yenifer Giménez, María Cienfuegos, Paola Soldevila, Nerea Pérez, Pancha Lara, Ainoa Campo, Estefa Lima i Carmen Carbonell.

Compartir.