skip to content
Torna la desfilada solidària de AUPA!
Torna la desfilada solidària de AUPA!
||||

L’acte, que se celebrarà el pròxim 19 de desembre en el Bioparc de València, tornarà a ser de manera presencial

Torna la desfilada solidària de AUPA! Com és costum prop de les festes nadalenques, l’associació valenciana AUPA (Adopta un Gos Abandonat) celebrarà diumenge que ve 19 de desembre una desfilada solidària de gossos abandonats que aquesta organització valenciana promou al costat de la Fundació Bioparc per a denunciar aquesta situació, així com per a conscienciar i mobilitzar a les persones cap a l’adopció d’aquests animals.

La gran notícia enguany és que aquesta bonica tradició recupera la presencialitat després de veure’s obligat, durant l’any 2020, a celebrar fins a dues edicions virtuals a causa de la pandèmia del COVID-19. Així doncs, tots aquells interessats a participar en aquesta bonica iniciativa podran acudir a partir de les 12.00h a la plaça exterior del Bioparc de València, sent una zona d’accés lliure i oberta al públic.

En els últims anys, AUPA i la Pedrera Grogueta del Villarreal CF han construït una relació molt estreta a través del projecte de Endavant Igualtat. Per a més informació sobre aquest acte es pot visitar la pàgina web www.adoptaunperroabandonado.es.

#DesfileAupa19

Compartir.