Placeholder canvas
“Aquest Villarreal està fet per a guanyar”
“Aquest Villarreal està fet per a guanyar”

Alberto Moreno ha destacat la importància del partit davant el Maccabi Haifa (dijous, 18.45h)

El lateral esquerre del Villarreal CF, Alberto Moreno, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a parlar de la situació de l’equip i de l’important partit que li espera demà al Submarí davant el Maccabi Haifa, corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la UEFA Europa League 2023/24.

En la seua primera intervenció, Alberto Moreno ha destacat la importància de guanyar demà per a aconseguir el cap de la classificació: “Necessitem posar-nos amb 6 punts. Al cap només tenim guanyar. Hem de centrar-nos en nosaltres, fer les coses bé i guanyar per a sumar els 6 punts per a liderar el grup”.

Preguntat pels aspectes que ha de millorar l’equip per a sumar millors sensacions, Alberto, explica: “És clar que hem de millorar tots els aspectes, encara que si tenim més sort a dalt i som més contundents arrere, aconseguirem millors resultats. Tenim plantilla per a fer dues onze súper competitius”.

Finalment, Alberto Moreno ha incidit en el treball en equip per a canviar de dinàmica: “Esta plantilla té molta experiència. Som molts els jugadors que hem viscut situacions d’este tipus en altres clubs i sabem com solucionar-lo. Treball, treball i més treball, que sempre dona els seus fruits. L’equip ha de treballar junts i amb l’ajuda del míster. Només depén de nosaltres canviar”.

Pots tornar a veure la roda de premsa d’Alberto Moreno al complet en el següent vídeo:

Compartir.