Inscripció oberta per al Campus Centenari
Inscripció oberta per al Campus Centenari

Els xiquets i xiquetes poden gaudir del millor futbol del 3 al 7 de juliol en el Estadio de la Cerámica

El Villarreal CF ha obert el període per a apuntar-se al Campus Centenari, que tindrà lloc del 3 al 7 de juliol en el Estadio de la Cerámica. Els joves talents que tinguen entre 4 i 17 anys podran gaudir del futbol de la mà del Submarí en unes instal·lacions d’excepció.

Les joves estreles tindran l’oportunitat de millorar la seva destresa futbolística i entrenar sota les directrius dels tècnics de la cantera Grogueta. Tot això en el millor escenari possible, el Estadio de la Cerámica.

Les jornades del Campus Centenari, que tindran lloc de 9.00 a 14.00 hores, comptaran amb dues sessions d’entrenament que incidiran en aspectes formatius, el desenvolupament motriu i coordinatiu, exercicis de psicomotricitat, treball específic per a porters i activitats d’estimulació de treball en equip i cooperació. I com no pot ser d’una altra forma, la part més divertida i favorita dels participants: competició de mini partits.

El Campus Centenari del Villarreal CF inclou una sessió de presentació, un equipament complet, que consta de samarreta i pantalons, nutrició a mitjan matí, hidratació durant els entrenaments, sessions dirigides pel staff tècnic de la Cantera Grogueta del Villarreal CF, una visita al Estadio de la Cerámica i un diploma oficial acreditatiu de la participació en l’esdeveniment, el preu d’inscripció és de 380 euros. Així mateix, els jugadors del Villarreal CF i CD Roda podran formar part d’aquesta experiència única per tan sols 365 euros.

Els interessats a participar en el Campus Centenari poden inscriure’s en línia:

campus villarreal cf centenario 2
Compartir.