skip to content
“Aconseguirem metes inimaginables”
“Aconseguirem metes inimaginables”

Pacheta s’ha mostrat orgullós i il·lusionat per aquesta “gran oportunitat” i ha assegurat que ha vingut “per a guanyar”

El Villarreal CF ha presentat aquest dilluns a José Rojo Martín ‘Pacheta’ com a nou entrenador del primer equip. Acompanyat pel president del club, Fernando Roig, el tècnic burgalés ha donat davant els mitjans de comunicació les seues primeres paraules com a tècnic del Submarí.

“No tinc experiència a entrenar a un equip que jugue a Europa. És cert, però no us preocupeu que l’agafaré ràpid. Tampoc tenia experiència en ascensos fins que els vaig aconseguir. L’experiència és part del camí, va arribant. Arribe a un equip molt important, amb molta estabilitat i que és una família”, ha declarat Pacheta amb molta energia en la seua primera intervenció després de les presentacions prèvies del màxim mandatari groc.

Posteriorment, Pacheta ha tingut paraules d’agraïment al club per la confiança i no ha amagat la il·lusió que li fa agafar les regnes del Villarreal: “És un gran orgull que aquest club aposte per mi i em done aquesta fantàstica oportunitat. Tenim bagatge en el món del futbol. Tinc un model de joc i de gestió de grups similar al que és el Villarreal. És el millor equip que hem entrenat, sens dubte. Però estic convençut que manejarem això. Us assegure que, si no em vera capacitat, no vindria”.

En ser preguntat pels seus objectius, el nou entrenador groc ha sigut categòric: “Si creuen en nosaltres, guanyarem. Jo he vingut per a guanyar. M’han portat per a això. És la meua sisena experiència la de començar en un equip a meitat de temporada. Ja ho he fet abans i amb bons resultats. Ho tornarem a aconseguir. Amb millors jugadors i amb un equip més gran. Res més”.

Quant a la recepta per a aconseguir-ho, Pacheta ha promés treball. Molta faena: “Treballar, treballar i treballar bé. El treball inclou tot: decisions, desdejuni… No sols els entrenaments. Hem de treballar tots els aspectes. El grup és el més important. Ningú està per damunt del grup. Jo exigiré als capitans i ells als joves. I entre tots, ho traurem. Aquest treball donarà resultats. El nostre objectiu més immediat és guanyar a l’Almería, el primer partit”.

D’altra banda, els dibuixos, sistemes i formacions són negociables per a Pacheta, un tècnic que, tal com ha reconegut, s’adapta a l’equip al qual entrena: “Hem jugat de totes les maneres, amb diferents dibuixos. M’he d’adaptar al meu equip, a les qualitats dels meus futbolistes. Sé a on arribe i els conec. Amagarem molt els defectes i traurem les virtuts. Vull que els jugadors creguen en mi. Si l’amb si, aconseguirem metes inimaginables”.

Per a finalitzar, Pacheta ha presentat també als membres del seu cos tècnic (Chema Monzón, Jorge Trigueros i Guillem Galmes): “No sols ve Pacheta. Vinc amb ells, que són els bons. Els que em diuen què hem de fer i el que no vull escoltar. A més, el club ens ha posat una sèrie de persones a les quals hem de traure-li tot el rendiment. Està tot molt ben confeccionat. Estic coneixent l’estructura del club i és tot fantàstic. La llum és meravellosa, fa l’ambient agradable i el fa tot molt positiu”.

Compartir.