skip to content
El CVF eSports, preparat per a competir un any més
El CVF eSports, preparat per a competir un any més

Adrián Cifuentes i Valentín Bandeo, amb el seu entrenador Rubén Ripoll, han visitat la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

Els jugadors del CVF eSports Adrián Cifuentes (@AdriCifuentes_) i Valentín Bandeo (@Lavinten_YK) i el seu entrenador Rubén Ripoll (@Kensuke_) han visitat les instal·lacions de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a realitzar-se la sessió de fotografia i vídeo prèvia a l’inici de l’eLaLiga Santander.

Durant la seua visita a les instal·lacions del Villarreal CF, els gamers grocs han tingut l’oportunitat de conéixer als futbolistes del primer equip Raúl Albiol, Yeremy Pino i Étienne Capoue, que els han desitjat sort per a complir els seus objectius en la present temporada.

Aquesta serà la quarta campanya consecutiva en la qual el Villarreal CF i QLASH Spain es mantindran units. Així, el club groc participarà un any més en competicions nacionals i internacionals de FIFA 23.

Un equip de nivell per a afrontar una temporada exigent

Amb 18 anys, Adrián Cifuentes representarà al Villarreal CF una temporada més. El nascut a Albacete és un gamer de FIFA consolidat en el panorama nacional. Al seu costat, com en la campanya anterior, tindrà a Valentín Bandeo, un dels jugadors amb major projecció a nivell nacional i que va debutar la passada temporada en l’eLaLiga deixant bones sensacions.

I una temporada més, Rubén Ripoll exercirà d’entrenador de l’equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s’ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l’entrenador perfecte per a guiar de nou a l’equip del Villarreal CF.

Compartir.