Zaïra Flores s’uneix al Villarreal Femení
Zaïra Flores s’uneix al Villarreal Femení
||||

La migcampista catalana arriba com un reforç d’or per al debut de l’equip de Sara Monforte en Primera Divisió

 

 

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb Zaïra Flores, que defensarà la samarreta del Villarreal Femení la pròxima temporada 2021/22. La migcampista catalana arriba com a agent lliure després de jugar la passada temporada en el Rayo Vallecano, equip en el qual va recalar procedent del filial del FC Barcelona.

El Villarreal Femení ja ha anunciat, amb aquesta última incorporació, un total de cinc fitxatges per a l’estrena del conjunt ‘groguet’ en la Primera Divisió. A Zaïra Flores cal sumar els noms de Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar i Raquel Pinel.

Criteri i qualitat en la medul·lar del conjunt ‘groguet’

Zaïra Flores Nogueras (04/11/1993) és una futbolista que pot aportar criteri, qualitat i pressió en la medul·lar del conjunt ‘groguet’. A més, és molt polivalent perquè també pot jugar de defensa, tant de lateral com de central. Anteriorment, la migcampista va militar en el Levante Las Planas, RCD Espanyol i CE Seagull de Badalona. La passada campanya, Zaïra Flores va jugar un total de 32 partits, 14 d’ells com a titular, i va ficar un gol en l’únic dispar que va executar en tota la temporada. La futbolista de Sant Joan Despí reforça el centre del camp amb el qual comptarà Sara Monforte en el debut del Submarí en la Primera Divisió.

Compartir.