skip to content
Yerson Mosquera reforça la saga grogueta
Yerson Mosquera reforça la saga grogueta

El defensa colombià jugara cedit al Villarreal fins a final de temporada

El Villarreal CF i el Wolverhampton han aconseguit un acord de cessió pel defensa colombià Yerson Mosquera, que jugara en qualitat de cedit en el Submarí fins al final de la present temporada.

Mosquera, que portarà el numero 2 i ja ha superat la revisió mèdica, realitzarà el seu primer entrenament com groguet demà, a partir de les 11.30 hores, a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Tot seguit es durà a terme la seua presentació oficial com a futbolista del Villarreal junt a Gonçalo Guedes a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

Potència i contundència per a la defensa groga

Yerson Mosquera (Apartadó, Colòmbia, 2 de maig de 2001) és una de les grans promeses del futbol colombià. A més de l’agressivitat, la seua gran presència i potència física són algunes de les característiques que definixen a un central de 1,88m d’altura que ja ha sigut convocat amb la Selecció Absoluta de Colòmbia.

Mosquera va iniciar la seua carrera professional en l’Atlético Nacional de Colòmbia, club en el qual va jugar durant la temporada 2020/21 a un nivell notable que li va permetre signar, només un any després, pel Wolverhampton Wonderers.

A Anglaterra, després de no tindre molt de protagonisme durant la temporada 2021/22, va ser cedit al FC Cincinnati de la MLS a principis de febrer de 2023 i es va convertir en un dels jugadors més importants de la plantilla que va quedar en primera posició en la fase regular de la competició i que, en la fase de playoff pel títol, va caure en semifinals davant Columbus Crew, campió del campionat.

Després de concloure el campionat estatunidenc el passat 3 de desembre, Mosquera va tornar als Wolves per a, ara, recalar en el Villarreal CF, on jugarà cedit fins a final de temporada.

Compartir.