XV Trofeu de la Ceràmica confirmat
XV Trofeu de la Ceràmica confirmat

384a4aea3eb5f7921b6a1a0793e83ef5

El Villarreal jugarà davant la US Sassuolo el 14 d’agost en El Madrigal

El Villarreal CF ja té confirmada la seua XV edició de el ‘Trofeu de la Ceràmica’ d’aquest estiu, que serà davant la US Sassuolo de la Sèrie A italiana el dijous 14 d’agost en El Madrigal (horari encara per confirmar). El partit servirà de presentació a casa davant l’afició com a preludi del que serà el començament de la temporada, en la qual el Submarí haurà de disputar el 21 i 28 d’agost –el rival se sabrà el 8- la prèvia de l’Europa League, mentre que el cap de setmana del 23 també s’iniciarà la Lliga.

Un Trofeu de la Ceràmica més azulejero que mai, ja que Sassuolo és una petita ciutat industrial de 41 mil habitants en la província de Mòdena que basa la seua economia principalment en les fàbriques de ceràmica. La UE Sassusolo acaba de disputar la seua primera temporada en la Serie A del ‘calcio’, en la qual ha aconseguit la permanència en acabar en la posició 17, marcant la línia de la salvació per dos punts, assegurant-se així un altre any més en la categoria.

Una ciutat xicoteta, azulejera, amb un equip de futbol que està donant els seus primers passos amb il·lusió en la primera divisió nacional i que segurament tindrà com a espill al Villarreal CF que, a la fi de la dècada del 90 i en un entorn molt similar, començaria a forjar els fonaments per a assentar-se en la ‘elit’.

El partit davant de la US Sassuolo –l’únic amistós que es disputarà a l’estiu en El Madrigal- se sumisca a la llista de les trobades ja confirmades d’aquesta pretemporada, tots fóra de casa: el 26 de juliol davant el Reus (20.30h) i el 2 i 9 d’agost davant el Middlesbrough i Swansea City respectivament (tots dos a les 16.00 hora espanyola). La previsió és jugar més partits a l’estiu que es confirmaran en els pròxims dies.

Compartir.