skip to content
“Vull que la segona volta siga millor”
“Vull que la segona volta siga millor”

El filial de Miguel Álvarez s’enfronta al Cartagena el diumenge a les 16.15h en Cartagonova

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al primer partit de la segona volta de LALIGA Hypermotion després de les vacances de Nadal i la setmana de Copa del Rei, el #CartagenaVillarrealB, que es disputarà aquest diumenge 14 de gener a les 16.15 hores en l’Estadi de Cartagonova.

Aquestes son les declaracions del tècnic de Jaén:

El Cartagena, un rival sempre difícil

“Créiem que el seu últim partit de Copa ens podria servir un poc de referència, però es van quedar molt prompte amb deu jugadors i no pots valorar-lo igual. És veritat que a casa no tenen uns números espectaculars, però sempre és un rival difícil. El Cartagena és un equip al qual sempre cal tindre en compte. Hem de centrar-nos més en el nostre, com sempre fem. La veritat és que del que més pendents hem d’estar ara és d’un possible fitxatge a última hora, però és molt difícil que un entrenador sorprenga a un altre en aquesta categoria i a hores d’ara de la competició”. 

Un descans necessari

“A l’equip li ha anat genial l’aturada per a poder veure a les seues famílies, igual que a tots els integrants del cos tècnic. Ara cal reprendre el campionat i hem estat treballant molt dur. Ells tenen l’avantatge de jugar a casa, que això sempre ajuda i venen de competir, pro nosaltres, encara que no hem competit, hem entrenat molt i molt dur”.

Les claus del partit

“Espere un partit en el qual ells es juguen la vida. Ara els partits ja no són de tres punts, sinó que són de més, perquè també està el gol average. Ens estrenyeran moltíssim, però tampoc és cap novetat. Per part nostra, hem d’intentar jugar igual fora que a casa, independentment del factor camp i afició. Si som capaços de tindre la personalitat que hem tingut fins ara, i podem tindre més pilota, això ens pot permetre competir més. També cal destacar que hem millorat en els moments sense pilota com la defensa de l’àrea o ho moments de pilota parada. En definitiva, hem de tindre personalitat i seguir en la mateixa línia de creixement que teníem abans de l’aturada”. 

Pau Navarro

“Es capaç de fer moltes coses i la gent que estem al Villarreal CF hem de saber gestionar-ho, perquè cal tindre en compte que és Juvenil. No hem d’accelerar els processos, però cal tindre en compte que ja ha debutat amb el B, juga amb el C, ha anat a la Copa del Rei amb el Juvenil i ha estat a punt de debutar amb el primer equip. Pau té coses innates d’un jugador de la seua posició i sempre està actiu, que això li permet ser molt potent. Pot arribar a tot, però per això no cal accelerar processos”. 

Un objectiu per a la segona volta 

“Vull que la segona volta siga millor que la primera. És l’equip més jove de la història del Villarreal B i en la primera volta, malgrat totes les circumstàncies, hem crescut i eixe creixement és el nostre millor reforç”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.