skip to content
“Vull oferir el millor al Villarreal”
“Vull oferir el millor al Villarreal”

ACF FOTOGRAFÍA

Roberto Soldado es mostra feliç i agraït en la seua presentació oficial

Un groguet més. El nou davanter del Villarreal, Roberto Soldado, ha sigut presentat hui en El Madrigal en un acte presidit per Fernando Roig i en el qual el punta valencià es va mostrar feliç i amb moltes ganes d’oferir el millor a l’afició groga. En les graderies del feu groc es van amuntegar més de 2.000 persones, que també van vibrar amb la benvinguda a la nova incorporació.

El president del Submarí, Fernando Roig, va exercir com a mestre de cerimònies i va ser el primer a prendre la paraula, donant una càlida benvinguda al nou davanter del Villarreal: “Hui presentem a un jugador que no necessita presentació. Tots sabem de la seua qualitat, que ha quedat demostrada en la seua carrera. És una de les nostres apostes fortes per a aquesta temporada i, encara que ha signat tres temporades amb el Villareal, ens agradaria que foren més de tres anys de bona relació”.

Soldado, per la seua banda, va agrair l’oportunitat al club i va expressar el seu desig dóna fer feliç tant al Villarreal com a una afició que li ha rebut amb els braços oberts: “Vull donar les gràcies al president per donar-me l’oportunitat de ser feliç de nou jugant al futbol. Tinc encara molt futbol i molt dins de mi i li ho vull oferir al Villarreal”.

Pel que fa al seu fitxatge, el davanter va explicar que tot ha ocorregut molt ràpid, si ben no va tenir dubtes de venir al club groc. “L’estiu ha sigut bastant tranquil. Després, a la volta, sabia de l’interès del Villarreal i ens vam posar d’acord molt ràpid. Era l’oportunitat per a tornar a Espanya i no m’ho vaig pensar, però havia d’esperar al fet que tots dos clubs es posaren d’acord com així ha sigut”.

A més, Roberto Soldado també va destacar al Villarreal com un club exemplar i un projecte atractiu: “Tot sabem que el Villarreal és un club molt seriós i ho porta demostrant durant moltíssims anys. Estar prop de casa també és important, però sobretot he vingut pel projecte de club. Al cos tècnic també el coneixia i sabia del seu bon treball. Estic ací per a sumar i esperar superar el que va fer el Villarreal l’any passat”.

Quant al seu objectiu en el Submarí, el davanter va reconèixer que es tracta d’un repte en el qual ha dipositat moltes esperances: “És un repte il·lusionant, sobretot de superació. Els dos anys d’Anglaterra molt roïns per a mi. Vinc per a començar de zero i amb il·lusió que les coses van a eixir bé. El meu objectiu és treballar i sacrificar-me per aquesta samarreta i açò és el que ens portarà el més lluny possible. El nivell ací és molt alt i he de posar-me les piles perquè he vist que els companys estan a un nivell molt alt”, va sentenciar.

 

 

Compartir.