Placeholder canvas
“Vull competir i a ajudar amb la meua experiència”
“Vull competir i a ajudar amb la meua experiència”
||||||

Pepe Reina ha reconegut sentir-se molt feliç pel seu retorn al club groc 17 anys després

El Villarreal CF ha presentat aquest dilluns a Pepe Reina com a nou futbolista ‘groguet’. El porter madrileny, acompanyat pel president Fernando Roig, ha atés els mitjans de comunicació en la seua primera compareixença com a jugador del Submarí.

La il·lusió de tornar a casa

“Estic molt feliç. La meua il·lusió era tornar i tenia l’esperança de poder fer-ho. Estic molt content. No podia tindre millor final de carrera. Em vull retirar ací. Estic amb la il·lusió que el club continue creixent i continue sent un referent a Espanya i a Europa”.

Sentiment pel club

“El Villarreal és l’equip que més he vist la passada temporada després de la Lazio, on jugava. Juguen genial, tinc molt sentiment per aquest club i ha tingut un mèrit extraordinari això de la Champions. Volem que totes les competicions en les quals juga el Villarreal acaben de la millor forma possible”.

Lluitar per Europa

“Si guanyem un títol seria meravellós. L’objectiu principal del club és lluitar per classificar-se per a Europa i per què no pensar en la Champions. Lluitar per la Copa del Rey i la Conference League són dos objectius il·lusionants que també volem marcar-nos”.

Competir el lloc i ajudar a l’equip

“Vull ajudar en el que puga, trobar-me bé, entrenar dur i aqueix és l’únic objectiu que m’he marcat per a enguany. En aquests moments, Gero Rulli és el porter titular. Jo he vingut a competir i a sumar amb el meu treball i experiència, ajudar als porters més joves, que tenen una gran projecció i poden ser els porters del futur”.

Competència amb Gero Rulli

“Espere una competència sana i esportiva, amb una gran exigència diària. Tinc il·lusió i l’esperança que el col·lectiu isca beneficiat per la competència en la porteria. Vull destacar el gran gest que ha tingut Gero. Per jerarquia li tocava el 1, i ha volgut cedir-m’ho. És un gran detall, que parla de la gran persona que és”.

Un vestuari unit

“Una de les claus d’un equip és que el grup humà estiga per damunt de l’ego de qualsevol futbolista. Jo vull sumar també en aqueixa parcel·la. Volem tindre un vestuari fort, sòlid i humil. Volem seguir el mateix camí”.

Compartir.