“Volem ser els primers a guanyar al Girona”
“Volem ser els primers a guanyar al Girona”

Pacheta ha destacat el gran desafiament de véncer a l’equip “més en forma de LALIGA” (dimecres, 19.00h)

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’, ha comparegut aquest dimarts davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit enfront del Girona FC, corresponent a la jornada 7 de LALIGA, que se celebrarà aquest dimecres a partir de les 19.00h en l’Estadio de la Cerámica.

Roda de premsa completa de Pacheta abans del #VillarrealGirona 📺

En la seua compareixença, el tècnic groguet ha destacat l’important desafiament que afronta el Submarí davant el conjunt català: “Ve l’equip més en forma de LALIGA. Hem de ser sòlids i estar atents a la seua velocitat per fora i dinamisme per dins. Podem guanyar-li al Girona, que encara no sap el que és perdre. És un gran repte i el prenem. Ens enfrontem a un equip alegre, amb un gran entrenador al qual coneixem molt. És un equip amb bona associació, continuïtat, transicions i que té jugadors que travessen un moment dolç com Savio o Tsygankov”.

Quant al guió de partit, Pacheta ha augurat una trobada amb molt de ritme en La Cerámica: “M’agradaria millorar el que vam fer a Vallecas. que serveix com a referència per a veure què fem bé i què fem malament. Espere un partit molt dinàmic amb el Girona intentant córrer. Un duel amb molt de ritme, tenint velocitat en la circulació de la pilota… Tenim mecanismes per a parar això i fer-los mal. Espere que controlem així el partit i que ens done confiança per a saber generar-los perill”.

Així mateix, l’entrenador burgalés es mostra satisfet pel creixement de l’equip i dona valor a l’empat reeixit a Vallecas, que atorga confiança: “Els equips es construeixen a través de les victòries. No guanyem a Vallecas, però tinc la sensació que és un punt al qual tots li donem valor. El Rayo va vindre per nosaltres. Vam tindre calma i pilota. Vam tindre molta possessió. Això ens dona confiança i possibilitats. A Vallecas vam veure més ocasions de gol. Això estem buscant. Busquem també el control del partit. Hem d’estar sòlids. Hem de millorar detalls. Sempre hi ha errors que cal corregir. També donar-li continuïtat al que fem bé”.

Per a Pacheta, el camí de la millora passa per la solidesa, amb i sense pilota: “Busquem ser sòlids en un sentit ampli de la paraula. Estem treballant en això. Ací dediquem més temps amb la pilota que al sense pilota, però estem agafant confiança perquè a Vallecas vam estar també sòlids sense pilota. Dominar amb pilota i que no et facen ocasions sense pilota”.

Compartir.