“Volem millorar la temporada passada”
“Volem millorar la temporada passada”

HOYOYO

Mario Gaspar lloa les incorporacions i es mostra optimista de cara a aquesta temporada

L’objectiu és millorar, encara més si cap, els resultats de la temporada passada. Un dels capitans del Villarreal CF, Mario Gaspar, va ressaltar la importància de treballar bé en la pretemporada amb l’objectiu d’aconseguir l’estat de forma òptim de cara a l’inici de la temporada 2018-2019: “Estem amb molt treball físic, que és el que toca ara per a recuperar la forma. És l’època de l’any més dura perquè a un el que li agrada, igual que a l’aficionat, és jugar partits i competir, encara que açò és part del procés”.

De fet, el lateral dret alacantí va posar l’accent en la finalitat dels partits de pretemporada: “Un partit sempre és competir i intentar guanyar. L’objectiu real sempre és anar agafant la manera de jugar, les idees de l’equip i estar físicament al 100% per a l’inici de LaLiga”.

En referència a la temporada, Mario Gaspar es va mostrar satisfet amb les noves incorporacions i va assegurar que la idea és seguir millorant a poc a poc: “L’ambició de tots sempre és millorar cada any i anar a més, i des del club s’està transmetent aquesta idea de créixer. A priori han vingut jugadors molt bons i hem d’intentar millorar el de la temporada passada. Anem a tindre els peus a terra i anem a anar a poc a poc. Les coses s’aconsegueixen treballant dia a dia”.

El defensa també va lloar a les últimes incorporacions de l’equip groc: “Són jugadors més que coneguts i que poques sorpreses ens poden donar perquè són molt bons”. Així mateix, Mario Gaspar es va referir al defensa mexicà Miguel Layún, l’últim fitxatge del Submarí Groc: “És un jugador internacional que acaba de jugar el Mundial, i és un gran jugador. Pot aportar molt i haurem de competir per un lloc”.

Finalment, Mario Gaspar va ressaltar la importància de continuar a les ordres del tècnic madrileny Javi Calleja: “Vam treballar molt bé l’any passat i ara tenim la possibilitat de treballar tota la pretemporada. Ens coneixem bé i anem a intentar millorar el joc”.

Compartir.