Placeholder canvas
“Volem fer un pas avant i consolidar-nos”
“Volem fer un pas avant i consolidar-nos”
||||

Sara Monforte ha destacat la il·lusió per començar a competir en la Liga F (dissabte, 16.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà a les groguetes enfront del Real Madrid, corresponent a la jornada 1 de la Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte 10 de setembre, a partir de les 16.00 hores, en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva Miralcamp. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora grogueta:

Inici de lliga

“L’inici de la lliga és de nivell, perquè ens ha tocat jugar contra el tercer (Real Madrid), segon (Real Sociedad) i primer (FC Barcelona) classificat de la temporada anterior. Som conscients que no arribem en el millor moment, perquè serà més endavant, però l’equip està bé, està en procés i disputarem un gran partit. Volem fer un passet més i consolidar-nos”.

El rival

“Sabem que serà un partit difícil davant un equip que lluitarà pel trofeu. El Real Madrid és un equip que et domina, t’intenta ficar en el teu camp i que aconsegueix generar amplitud amb les extrems. Per tant, hem de saber contrarestar això i hem de saber quan ser valents o fredes per a patir. A més, volem que la banqueta ens aporte”.

Afició

“Som el Villarreal CF. No importa si és el primer equip, el Villarreal B o el Juvenil, per exemple. Som un club i, com a tal, la gent ha de vindre a donar-nos suport. Es gaudeix molt, hi ha emoció i cada dia hi ha més nivell”.

Objectiu

“L’objectiu, real i a curt termini, és la permanència. M’agrada treballar amb el progrés i l’aprenentatge. La temporada ens portarà a veure el nostre objectiu final”.

Compartir.