skip to content
“Volem canviar la situació i només depén de nosaltres”
“Volem canviar la situació i només depén de nosaltres”

Kiko Femenía ha llançat un missatge d’unitat en l’equip i demana el màxim suport de l’afició

Kiko Femenía ha sigut protagonista este dimecres després d’atendre els mitjans de comunicació en una roda de premsa en la qual ha analitzat l’actualitat de l’equip, a més de les seues sensacions personals després de ser titular enfront del Deportivo Alavés.

“Al final són resultats i ratxes. Ens agradaria estar en una altra situació diferent, però és la que ens toca afrontar. És moment per a estar més units que mai, anar per la victòria i canviar la imatge i les sensacions de l’equip”, ha asseverat Kiko Femenía en la seua primera intervenció.

Malgrat els últims resultats, el defensa alacantí allunya la pressió i posa el focus en la voluntat de l’equip per revertir la situació: “No crec que tinguem cap pressió, ni tindre-la és positiu. Al contrari, tenim l’objectiu de canviar la situació. Tenim gent amb experiència i necessitem el suport de l’afició; estar tots units. Canviar la dinàmica depén de nosaltres”.

Per a Kiko, la millor oportunitat per a millorar la situació és aconseguir un triomf a Granada, màxim objectiu del Submarí en estos dies: “No mire objectius a llarg termini. Almenys a mi no m’agrada fer-ho. Em fixe en les sensacions que tenim cada partit. Ara el nostre objectiu és anar a Granada i traure els tres punts. Hem de millorar coses, però per damunt de tot el més important és aconseguir la victòria”.

En la mateixa línia, el ‘17’ groguet ha llançat un missatge de calma i confiança en el grup: “No és una situació en la qual ens agrade estar, però no és tampoc dramàtica. Si guanyem dos partits seguits, estarem ja parlant d’una altra cosa. Millorarem. Estem tranquils perquè sabem que canviarem la situació a través del treball diari”.

Així mateix, a nivell personal, Kiko ha assegurat que treballa cada dia per a guanyar-se els minuts en el conjunt de Pacheta: “Intente treballar dia a dia per a donar les meues millors prestacions a l’equip. L’entrenador decideix, encara que a tots ens agrada jugar. No és la situació que desitjaria. Cal canviar la situació, afrontant-la i millorant cada dia. Hem d’estar més units que mai i que la gent estiga amb nosaltres”.

Finalment, quant al conjunt nassarita, Femenía ha advertit de la dificultat de l’escenari: “És un rival amb jugadors ràpids i és un camp que estreny molt. Ho sabem, però hem de mirar-nos nosaltres mateixos. Estar bé defensivament i fer les coses amb pilota. Som un bon equip, però tots els partits són difícils i més fora de casa. Hem d’anar preparats mentalment i físicament estar bé per a afrontar els partits”.

La rueda de prensa completa de Kiko Femenía
Compartir.