Viu en directe el Villarreal C-CD Acero!
Viu en directe el Villarreal C-CD Acero!
||||

El partit del conjunt de Pere Martí es podrà seguir a través dels perfils oficials del club groc (dissabte, 12.00h)

Viu el Villarreal C-CD Acero en directe! Els aficionats que no puguen acudir a la Ciutat Esportiva per a animar al segon filial groc, podran seguir el encontre de manera gratuïta el dissabte, a partir de les 12.00 hores, a través dels perfils oficials del club groc en YouTube, Twitter, Facebook, Instagram i Twitch.

La retransmissió, que arrancarà deu minuts abans del partit, comptarà amb la narració i els comentaris dels reporters de Villarreal TV.

Somiar en gran a base de triomfs

El Villarreal C rep aquest dissabte (12.00h) al CD Acero en un encontre entre dos rivals de la zona noble de la taula. El Mini Submarí arriba al xoc després de sumar un agònic triomf a Torrent (3-4) i lluitarà per trobar la continuïtat en la senda de la victòria. Per part seua, el CD Acero afronta el xoc en un excepcional moment de forma en haver vençut quatre dels seus últims cinc envits.

El conjunt dirigit per Pere Martí ostenta la novena posició amb 35 punts i està a tan sols dos triomfs de la zona de ‘play-off’. El mateix objectiu visualitza el conjunt valencià, que és seté i està a tan sols dos punts de la cinquena plaça.

Compartir.